Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6180771 раз)

Max T

• Гость
Re: Майдан - II ?
« Ответ #1776 : Июль 13, 2011, 20:35:52 »
Максимус, мы с тобой общий язык, конечно, не найдем, но прям не могу удержаться... Ну вот сократили укр.язык на 1 час. А вместо этого ввели информатику, иностранный и природоведение. И, кстати, Я и Украина. Это что, плохо-ужастно?
Не, я все понимаю, совсем не защищаю нынешнюю власть, но можно же не кидаться на лозунги и не вцепляться в каждый пиар-ход и утку...

Виля, почему за счёт украинского языка? В то время, когда в Одессе, например, массово вводят русскоязычные школы, когда украиноязычные школы в Донецкой и Луганской областях закрываются? Пускай бы сокращали иностранную культуру, например. Я ж указал, что поодиночке каждый шаг видится довольно безобидным. Но таких шагов уже достаточно, чтобы выстроилась ясная картина.

Оффлайн Понь_Пржевальского

• Герой
  • ♏ http://www.furaffinity.net/user/equimanul/
    • Просмотр профиля
« Ответ #1777 : Июль 14, 2011, 19:04:34 »
пони, пони.. я не знаю сколько надо сейчас зарабатывать, чтоб хоть на что-нибудь накопить. Ужс..

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #1779 : Июль 30, 2011, 16:42:38 »
Ой, як я не люблю фанатиків... лякають вони мене. Ну от я теж за українську мову і все українське, але навіть у мене ця тітка викликає неприязнь. Я все таки думаю, що це хтось навмисне роздмухує, щоб голосували якраз не за Яника, а проти шовіністів. :glare:
Хіба ж напередодні виборів розумні люди дадуть таке говорити? Розлякають к бісовій матері ці фанатики більшість можливого електорату. Де політкоректність, пом"якшення гострих кутків, спроби охопити більшу аудиторію? Де логіка взагалі? :8):

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #1780 : Июль 30, 2011, 17:00:47 »
Я все таки думаю, що це хтось навмисне роздмухує, щоб голосували якраз не за Яника, а проти шовіністів. :glare:
Я тоже сильно надеюсь.

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #1782 : Июль 30, 2011, 19:07:09 »
Я был на украинско-польской границе и увидел там сплошную коррупцию", - уточнил он.
Ой ти бозєські ти мій, аж розчулилась. :rolf: Більше здивувало б, якби він на якомусь кордоні був, а її там нема. h0.0
Хм, а цікаво, у Львові (живому, справжньому, зі справжніми жителями, а не те, що в ЗМІ нам втюхують) які настрої? От кого народ підтримує? Чи як в усюди - задовбався так, що як в бородатому анекдоті:

Звичний затор в центрі Києва. Ходить мужик між машинами, звертається до водіїв. Підходить до водія старенького жигуля:
Мужик: Доброго дня, ви знаєте, терористи захопили будівлю ВР, під час засідання, там президент, спікер, міністри, усі депутати. Обіцяють облити все бензином і підпалити, якщо не дадуть викупу. Допоможіть, чим можете!
Водій: Ну.... Літрів 5 можу дати....

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #1783 : Июль 30, 2011, 19:15:51 »
Чому якийсь німець дозволяє собі заявляти таке про МОЄ місто?  :cheb:
Теж мені Невзоров знайшовся: знайти скандал будь-де і піарити по-чорному фільм, який ще навіть не зняв.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #1784 : Июль 30, 2011, 19:21:46 »
Кати, а действительно, что там с настроениями у вас, а?

Max T

• Гость
« Ответ #1785 : Июль 30, 2011, 19:46:10 »

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #1786 : Июль 30, 2011, 19:48:32 »
Маааакс...

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #1787 : Июль 30, 2011, 19:50:53 »
Кати, а действительно, что там с настроениями у вас, а?
Я навіть не знаю, що тобі сказати. Якщо я, живучи тут, таких речей не помічаю, а німець, який не був у місті 10 років - виразно бачить, можливо, в мене настільки замулилося око? Може, варто питати не мене, а тих, хто приїжджав до Львова і міг скласти власне враження? Хай висловиться нп. Хома, яка була тут 9-го травня, Фабі, Сейва, Кобальт... Або Tina з проконей, мешканка Санкт-Петербургу, яка відвідує Львів кожного разу, коли приїжджає до Трускавця?

Коротше кажучи, Віллі, приїжджай і подивись сама  ;)