Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Скажений_Равлик

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 226
27
Прохання до всіх, в тому числі до автора теми, обговорювати раціональність використання окремих порід коней для перевезення вантажів не у темі продажу.

28
10 августа в Рио стартует олимпийская выездка, в которой Украину представляют Инна Логутенкова и Дон Грегориус. Пара успешно прошла выводку и готовится к старту во второй группе всадников Большого Приза. Инна и Дон Грегориус выступают 11 августа в 21.42 по киевскому времени (Start list).

За результатами украинской пары можно следить на официальном сайте ОИ 2016 или в мобильном приложении Rio 2016, доступном для всех операционных систем. 

https://uahorses.com/news/view/olimpiyskaya-vyiezdka-na-podhode-inna-logutenkova-predstavlyaet-ukrainu-v-chetverg

29
На 87-м году жизни скончалась Мурашова Ирина Ивановна, заслуженный тренер СССР по выездке. Невозможно переоценить вклад Ирины Ивановны в развитие дисциплины – огромное количество лошадей и всадников, победителей и призёров всесоюзных и международных соревнований, было подготовлено Ириной и Борисом Мурашовыми.

https://uahorses.com/articles/view/v-pamyat-ob-irine-ivanovne-murashovoy

30
На прошлой неделе в Испании завершился Чемпионат Европы по выездке, в котором приняли участие две украинские всадницы - Анастасия Чердак на Даймонд Фолс и Анастасия Павелко на Ганс им Глюк, выступавшие в юношеском зачёте.

Также в эти выходные в Ирландии завершилось Первенство Европы по конкуру, в котором участие украинских всадников оказалось более массовым.

Продолжение и результаты: https://uahorses.com/news/view/ukrainskaya-molodej-na-chempionate-evropyi-po-vyiezdke-i-konkuru

31
Інвізібл, підтримую жорсткі адміністративні заходи. Це твій портал, і ти маєш повне право привести його до того вигляду, який влаштовує саме тебе. Ну і щоб не було "модератори упереджені", таки доведеться тобі махати банхамером самостійно. :pardon:

32
Лёсик була забанена за сепаратизм. Прохання залишатись у межах ввічливої поведінки, продовжуючи дискусію.

33
Обговорення особливостей породи - в окремій темі: https://uahorses.com/Forum/index.php?topic=50421.0 Не варто офтопити у темах продажу.

35
Архив / Ой, а что это с форумом? :)
« : Июль 10, 2016, 12:28:54  »
Вона на форумі і відключена, це з основного сайту надходить - там теж така функція є.

36
Поки лікар не чіпає пацієнта - лікар не несе відповідальності. Як тільки лікар почав лікування, він несе відповідальність за пацієнта. І якщо пацієнт не дотримується заданого лікування, чи приймає не вказані лікарем ліки, чи просто спробував тими ліками покінчити життя самогубством - лікарю світить судова справа. Звісно, якщо буде доведено непричетність, лікаря виправдають. Але це не змінює того факту, що лікар не буває апріорі невинний у ідіотизмі пацієнта.

Тому виходить, що коваля можна звинуватити у всіх гріхах, якщо він таки взявся щось робити. Він мав оцінити наслідки і вимагати розписку у власника про відмову від претензій.  А ще краще - навіть не братись за цю справу, поки не будуть змінені умови утримання поні. Тому що за один раз виправити ситуацію неможливо, а у вказаних умовах поні "живішим не стане"(с).

Підтримую sergeyant8, в таких ситуаціях, коли власники навіть не збираються нічого змінювати в умовах утримання, оптимальний вихід для спеціаліста - просто піти і більше не повертатись. Бо, на жаль, відібрати тварину за жорстоке з нею поводження у нас неможливо.

Страницы: 1 2 [3] 4 5 ... 226