Автор Тема: temp  (Прочитано 7650213 раз)

Garmata

• Гость
Re: temp
« Ответ #34260 : Декабрь 14, 2010, 08:39:33 »
С утра педерача про диеты.
Сидит ведущая Оксана Гутцсайт с доцей. Доце - лет семь наверное...
Ведущая рассказывает, какой строгой диеты она придерживается, и как строго она следит за питанием дочери. Потом рассказывает, как у малой в школе ставили спектакль про "Бременских музыкантов" и ее малую брали на роль Трубадурочки. И сказали ПОХУДЕТЬ для роли. Ну она и посадила дочь на диету...
Товарищи!! Для школьных спектаклей детей на диеты для похудения садят! Чо творится-то!

Оффлайн Homak

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #34261 : Декабрь 14, 2010, 08:46:45 »
Я тоже ее смотрела и обратила внимание на другое: человек (та же Оксана) отказывается от чипсов, орешков бла бла (ну что само по себе правильно) но топчет йогурты.
Она их состав смотрела?!

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #34262 : Декабрь 14, 2010, 08:48:33 »
А може вона їх сама робить? :unsure: Чи там казалось саме про куповані йогурти?

Garmata

• Гость
« Ответ #34263 : Декабрь 14, 2010, 08:49:10 »
Я тоже ее смотрела и обратила внимание на другое: человек (та же Оксана) отказывается от чипсов, орешков бла бла (ну что само по себе правильно) но топчет йогурты.
Она их состав смотрела?!

Може она и правда собственного производства? Из йогуртницы типа.

Garmata

• Гость
« Ответ #34264 : Декабрь 14, 2010, 08:50:02 »
Хотя ну что за жизнь без орешков и чипсов, а?

Оффлайн Homak

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #34265 : Декабрь 14, 2010, 08:51:57 »
А може вона їх сама робить? :unsure: Чи там казалось саме про куповані йогурти?
Ну именно акцента не было ни на то, ни на то
Хотя, если бы она их _делала_ то непременно похвасталась бы. Там же передача именно про питание/диету

Ну люди идиоты.. Чтобы похудеть спортом надо заниматься! А не таблетки глотать.

Оффлайн Homak

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #34266 : Декабрь 14, 2010, 08:52:49 »
Хотя ну что за жизнь без орешков и чипсов, а?
Без жареной картошки...
Все вредно.. все.. (((

Оффлайн Habanera

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #34267 : Декабрь 14, 2010, 09:01:37 »
Ну люди идиоты.. Чтобы похудеть спортом надо заниматься!

так вроде в этой же передаче говорилось, что спортсменам спорт не сильно помогает и они тоже сидят на диете :sarcastic:
я просто все это ночью смотрела, одним глазом..

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #34268 : Декабрь 14, 2010, 09:04:05 »
Кто не курит и не пьет, тот здоровеньким умрет!
Тому я їм усе, але так обережненько, не об"їдаючись, щоб мати змогу довше цю всю гидоту їсти. :sarcastic:
А я дивилась передачу, що просто переставши їсти м"ясо і всяке таке смажено-смачненьке, а почавши їсти овочі і рибу - дуже швидко сходить лишній жир. А якщо при цьому ще й плавати - то ващє супер. :hehe:

Garmata

• Гость
« Ответ #34269 : Декабрь 14, 2010, 09:06:58 »
Ну вот я перешедши в вегетарианство уже здорово похудела. Правда, меня это не радует  :sarcastic:

Timbuktu

• Гость
« Ответ #34270 : Декабрь 14, 2010, 09:07:43 »
До речі, ніхто не бачив передачу, де хотіли перевірити, чи наші люди читають узагалі склад продуктів, які купують. Організатори взяли десяток банок тушонки, переробили етикетки, внісши до переліку складників ціаністий калій, і виставили "вдосконалену" тушонку назад на полицю в магазині. Ціну при цьому зробили навмисно низькою - типу, акція. Сім банок змели відразу ж, причому кілька штук узяла сім'я з дітьми. Ціаністий калій серед складників нікого не занепокоїв :sarcastic: (бо ніхто не дав собі клопоту прочитати етикетку). Продавці, яких посвятили у розіграш, були шоковані: невже ніхто нічого не помітить?! І тут один із покупців повернувся до крамниці. Всі вже подумали, що хоча б одна людина, роздивившись удома банку з тушонкою, прийшла обурюватися з приводу ціаністого калію :sarcastic:. Але не так сталося, як гадалося: дядечко почапав до полиць і... взяв іще одну банку. Дві банки з тушонкою, які ще залишались у крамниці забрало молоде подружжя. Чоловік був єдиною людиною, яка помітила напис про ціаністий калій. Він показав етикетку дружині, посміявся: "Ха-ха-ха, ціаністий калій!", і купив обидві банки "отруєної" тушонки.

Що тут скажеш. Якщо нас хтось колись захоче отруїти, то можна про це навіть оголосити відкрито, і ми все одно отруту згАмаємо. Головне - ціну поставити понижче.

Garmata

• Гость
« Ответ #34271 : Декабрь 14, 2010, 09:10:08 »
Я обычно читаю. И срок годности проверяю -)