Автор Тема: temp  (Прочитано 7694953 раз)

Оффлайн Dobi

• Герой
    • Просмотр профиля
Re: temp
« Ответ #38940 : Май 19, 2011, 21:51:10 »
Еще точно не знаю, почему летом нельзя переходить на вегетарианство, потому как летом в горах еще не была -)))
Хотя лето где бы то ни было - это вообще самая что ни на есть вегетарианская пора. Есть мясо в жару не рекомендуют даже диетологи и врачи.
Посмотрю я на тебя летом на выгоревшей траве в Крыму в горах что ты там собирать будешь. А с собой не наберешься капусты, огурцов.... Рюкзак с тушонкой и кашами 20-25 кг веса. На сплавах проще там на себе не несешь. А когда же ты была в горах летом не была, зимой на лыжах не каталась, остается весна и осень. А по поводу мяса абсолютно согласен, в жару его даже особо и не хочется, а сало то другое.

Garmata

• Гость
« Ответ #38941 : Май 19, 2011, 22:19:43 »
Посмотрю я на тебя летом на выгоревшей траве в Крыму в горах что ты там собирать будешь. А с собой не наберешься капусты, огурцов.... Рюкзак с тушонкой и кашами 20-25 кг веса. На сплавах проще там на себе не несешь. А когда же ты была в горах летом не была, зимой на лыжах не каталась, остается весна и осень. А по поводу мяса абсолютно согласен, в жару его даже особо и не хочется, а сало то другое.

Дык, зимой там тоже особо из-под снега не нароешь  :sarcastic: я была осенью-зимой-весной

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #38942 : Май 20, 2011, 08:41:39 »
Між іншим, щоб не перти тушонку (яка тяжка, як трясьця, бо або в залізній, або в скляній банці, та і гидка вона, якщо не домашня) і дофігіщі круп, в походах рулить мішанка із меду, сухофруктів і горіхів - це все намазуєш на хліб і з 1 такого бутерброду (особливо люблячим набити пузо - 2 бутерброди) ти наїдений і повний енергії до вечора. Плюс - не треба готувати і казанки мити. :sarcastic: Так що веганство в цьому плані таки рулить. :yes:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #38943 : Май 20, 2011, 08:52:20 »
Вінг, гля, хтось твій прикид скомуниздив!  :sarcastic:
https://uahorses.com/Forum/index.php?topic=12031.45

Оффлайн Dobi

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #38944 : Май 20, 2011, 09:22:03 »
Між іншим, щоб не перти тушонку (яка тяжка, як трясьця, бо або в залізній, або в скляній банці, та і гидка вона, якщо не домашня) і дофігіщі круп, в походах рулить мішанка із меду, сухофруктів і горіхів - це все намазуєш на хліб і з 1 такого бутерброду (особливо люблячим набити пузо - 2 бутерброди) ти наїдений і повний енергії до вечора. Плюс - не треба готувати і казанки мити. :sarcastic: Так що веганство в цьому плані таки рулить. :yes:
І якщо похід 10 днів, то як 3 рази у день одне і те саме їсти?

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #38945 : Май 20, 2011, 09:29:42 »
Ну ви, блін, гурмани. :8): Може вам у поході ще три переміни страв, куди входить діфлопе, крутони, :rolf: і порцеляновий сервіз? :sarcastic: Головне у поході що? Сили іти далі і щоб не перти 40 кг хавки на собі. А ось ця мішанка мало того, що дає енегрію - багата ще й на корисні речовини, та ще й такі, що сало-тушонка-макарошки не датуть їх тобі, скільки б разів і з яким різноманіттям ти б їх не їв.

Timbuktu

• Гость
« Ответ #38946 : Май 20, 2011, 10:03:17 »
А вегани, між іншим, меду не їдять ;)

Max T

• Гость
« Ответ #38947 : Май 20, 2011, 10:19:42 »

А ещё в поход берут вяленое и сушёное мясо. Оно тоже сытное, шо пипец  :yes:.

Max T

• Гость
« Ответ #38948 : Май 20, 2011, 10:20:54 »
Ну ви, блін, гурмани. :8): Може вам у поході ще три переміни страв, куди входить діфлопе, крутони, :rolf: і порцеляновий сервіз? :sarcastic: Головне у поході що? Сили іти далі і щоб не перти 40 кг хавки на собі. А ось ця мішанка мало того, що дає енегрію - багата ще й на корисні речовини, та ще й такі, що сало-тушонка-макарошки не датуть їх тобі, скільки б разів і з яким різноманіттям ти б їх не їв.

А я согласен переть еду на себе, но чтоб была перемена блюд  :glare:

Max T

• Гость
« Ответ #38949 : Май 20, 2011, 10:21:33 »
А вегани, між іншим, меду не їдять ;)

:sarcastic:
 :ok:

Оффлайн Dobi

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #38950 : Май 20, 2011, 10:43:52 »
Тут такой шашлык за 100 рублей, а я как дурак сижу и ем дефлопе (с)
А крутони між іншим дуже навіть фані на кості виходять.  :sarcastic:
А ти спробуй навіть вдома одне і те саме постійно їсти, швидко надоїсть.
А ти сам всю хавку не преш вона на всіх розкидана ;) А на сплаві взагалі краса, вийшов у село купив свіженького молочка, сирочку і ще те що тре свіженьке з городу.
А головне у поході не сили, а носолодження яке ти отримуєш від знаходження на природі та споглядання навколишньої флори та фауни.
А ось приклад з травневого сплаву по Дністру

Max T

• Гость
« Ответ #38951 : Май 20, 2011, 10:58:03 »
Вау, какие ящерки!