Автор Тема: temp  (Прочитано 7653650 раз)

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #51096 : Февраль 04, 2014, 09:35:25 »
Деффачки, слушайте, у меня тут соцопрос назрел. А кто в чем спит, а?

Оффлайн yurma1995

• Герой
  • как-то так.. пока
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51097 : Февраль 04, 2014, 09:44:28 »
О. Летом и зимой, если в квартире тепло - всегда голая, так мне удобней. Если в квартире холодно - надеваю теплую фланелевую пижаму (длинные широкие штаны и фуфайка с длинными рукавами) - класс! (Но пижамка только если я сплю одна! :yes:)

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #51098 : Февраль 04, 2014, 09:48:59 »
О. Летом и зимой, если в квартире тепло - всегда голая, так мне удобней. Если в квартире холодно - надеваю теплую фланелевую пижаму (длинные широкие штаны и фуфайка с длинными рукавами) - класс! (Но пижамка только если я сплю одна! :yes:)

О. А в пижамке фуфайка застегивается? И в штанах резинка не давит во сне?
(а вообще шалунья, конечно -)

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51099 : Февраль 04, 2014, 09:50:29 »
За що ти його так?
Перекладаю статті про його виробництво, які все не закінчуються і не закінчуються  :8): А як почитаєш про виробництво, особливо в нашій країні, так одразу якщо не перестаєш його споживати, то хоча б значно обмежуєш кількості  :( Може, пару статей  дівчатам у темі про похудання підкинути? h:DD
А кто в чем спит, а?
Перважно у футболках. Іноді - у нічній сорочці, але теж скоріше схожій на довгу футболку, не гламурно   :sarcastic:
У міжсезоння - у піжамі, взимку - в теплій піжамі і шкарпетках.
А що?   :unsure:

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #51100 : Февраль 04, 2014, 09:53:17 »
Перважно у футболках. Іноді - у нічній сорочці, але теж скоріше схожій на довгу футболку, не гламурно   :sarcastic:
У міжсезоння - у піжамі, взимку - в теплій піжамі і шкарпетках.
А що?   :unsure:

Ну вот я тоже обычно в футболках, причем зимой и летом. А ща так холодно, что носки уже даже не обсуждаются, а в пижаме я путаюсь и раздражаюсь (не говоря уже о ночных рубашках, это вообще атас). Я вот думаю, может, какие-то нанотехнологии в сфере ночной одежды появились, типа там обтягивающий костюмчик, как у Человека-Паука  :sarcastic:

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51101 : Февраль 04, 2014, 09:59:05 »
А ща так холодно, что носки уже даже не обсуждаются, а в пижаме я путаюсь и раздражаюсь (не говоря уже о ночных рубашках, это вообще атас).
Я раніше у довгій сорочці теж плуталася і це мене страшенно трафляло, а зара в мене недовга, тільки щоби попу прикривала, і х/б, не ковзає. А в піжамах мене діставало те, що кінці штанців підсмикувалися догори, хоча якщо заправляти їх в шкарпетки  h:DD
Я сама страшенна змерзлюка, раніше в піжаму пакувалася ще з початку осені, але цього року абсолютно випадково купила собі класну ковдру, виробництво здається фірма "РУНО" - виявилася реально дуже тепла (та й зима йього року непогана,  як на мене  :hehe:).

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51102 : Февраль 04, 2014, 10:01:32 »
Я в чому бог пошле)) А точніше, або в піжамі - штани і кофта (резинка не давить, кофта одягається через голову),  або в ночнушках - одна є як у П"єро, що рукавами можна об"язатись. :sarcastic: Ще пару пеньюарів є, але вони під ковдрою такі гарні та яскраві іскри пускають, що їх реально можна одягати, аби тільки потім хтось зняв.  :sarcastic: Футболки не люблю, я сплю попом к вєрху, а у футболці ця попом ну занадто к вєрху. :sarcastic:

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #51103 : Февраль 04, 2014, 10:06:39 »
хоча якщо заправляти їх в шкарпетки  h:DD

:sarcastic: :ok:

(та й зима йього року непогана,  як на мене  :hehe:).

Побойся бога! Это ж не зима, это одна из египетских казней!

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #51104 : Февраль 04, 2014, 10:07:46 »
Я в чому бог пошле)) А точніше, або в піжамі - штани і кофта (резинка не давить, кофта одягається через голову),  або в ночнушках - одна є як у П"єро, що рукавами можна об"язатись. :sarcastic: Ще пару пеньюарів є, але вони під ковдрою такі гарні та яскраві іскри пускають, що їх реально можна одягати, аби тільки потім хтось зняв.  :sarcastic: Футболки не люблю, я сплю попом к вєрху, а у футболці ця попом ну занадто к вєрху. :sarcastic:

Так, я поняла, у нас все пижамницы, и никому ничего не давит  :sarcastic:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51105 : Февраль 04, 2014, 10:07:58 »
О, а літом сплю у піжамі майка+шорти, да.))

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51106 : Февраль 04, 2014, 10:32:27 »
Я теж регулярно сплю у шортах  :yes: бо хвіст мерзне  :glare:
А "попом догори" я взагалі спати не можу  :unsure: Мені хвіст треба ховати у теплий клубочок з ковдри  :hehe:

Оффлайн yurma1995

• Герой
  • как-то так.. пока
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #51107 : Февраль 04, 2014, 10:34:09 »
А чего там может давить? Там резинка такая растянутая, штаны широкие... Надевается через голову. А вообще у меня тенденция тянуть одеяло на голову и обматывать вокруг шеи , поэтому ноги торчат неприкрытые. Если  холодно - шерстяные носки еще.