Блін, ну ти,
Макс, даєш!

Я як уявила бринзу з медом, то в шоці - навіть
Красава б почервоніла при такому збоченні!
Їдь до мене - я тобі таку жінку в горах знайду, що будеш жити як у Бога за пазухою

Ось ще ідеї для бринзи
дотримуйся рецептури і не фантазуй, шалунішкаТо є справжня гуцульська бринза!
# Посмажив картоплю - посип бринзою.
# Галушки - відварену картоплю розминаєш з бринзою, формуєш ковбаски і відварюєш.
# Салат - дві помідорки поріж (не збіднієш), варені яйця - також, на чотири частини, посип базиліком порізаним, полий оливковою олією. Не перемішуєш - а стрІпуєш, підкитаєш легенько

# Ще салат - пекінську капусту рвеш рУцями, добавляєш порізані помідорки, порізані оливки, зварену жменьку макарон (холодні), полити лимонним соком, зелень.
# Ішшо - болгарський перець (легенько протушити на сковорідці), шинка (порізана соломкою), зелень, цибулька, бринза.
Звиняй - у нас тут магазин з овочами-фруктами, так що я помідорами, виноградом об"єдаюся.
Думаю в столиці також має бути
