Автор Тема: temp  (Прочитано 7638031 раз)

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #52380 : Февраль 28, 2014, 11:06:55 »
Писати мені чи Інвізіблу (Інвізібл не часто, правда, внємлєт), щоб забанила, ну і чого так хочеш. :yes: Бо я ж не все і всюди читаю. А Тех не знав, що уже є такий нік, да. І вдома уже люлів отримав, так що хай сидить забанений, їсти готує. :sarcastic:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #52381 : Февраль 28, 2014, 11:07:35 »
А Тех не знав, що уже є такий нік, да. І вдома уже люлів отримав, так що хай сидить забанений, їсти готує.
:rolf: :rolf:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #52382 : Февраль 28, 2014, 11:10:32 »
:sarcastic:
Ладно, пообещай мне еще каких-то материальных благ. Печеньки есть? А если найду?
Благ? Мгм. О, хош я тобі дрозофіл дома наловлю?)) А то вони знову тікають. :sarcastic:

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #52383 : Февраль 28, 2014, 11:11:43 »
тьфу -))) у меня ими кормить некого - все взрослые уже -))

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #52384 : Февраль 28, 2014, 11:12:31 »
Кстати! Есть бескрылая форма дрозофил. Такие не убегут -)

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #52385 : Февраль 28, 2014, 11:16:53 »
Чекай, наші чомусь інколи дохнуть. :sarcastic: Перестануть - можна купити безкрилих.) А то шкода буде, як подохнуть.)) Мурашки балувані. Морожених не їдять, доводиться живих їм упіхувать. Хішшшніки, блін. :sarcastic:

Оффлайн ИА

• Герой
  • ))))))))))
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #52386 : Февраль 28, 2014, 11:36:20 »
Цитата: irina aleksandrovna от Сегодня в 00:24:56
Ех-х-х. Хотелось бы влиться в Вашу компанейку. Но видать не в этоть раз.
?! Я щас глупость сморожу... у меня есть большой койка, вы с Вилей там поместитесь... 
Виль,прости,ночь с тобой в одной кровати,конечно очень весомый аргумент, но вынуждена отказаться.
Мне ночевать дома надоть. Ибо мама на роботе,будет аж после 10 марта. А малявка не спит одна. Мужиков с ней оставлять - моим же нервам дороже.Дофиночка,спасибо за такую возможнысть  ;).

В воскресенье буду на Майдане в районе 12 дня. И не больше пары часов. Бо мюжь и так уже нервычает,что с Дашкой сам остается.
Виль,кинь в личку свое алле, бо,чето не нашла в своей почте. Мабуть затерла случайно.

Timbuktu

• Гость
temp
« Ответ #52387 : Февраль 28, 2014, 11:56:33 »
О, мені теж ставати в чергу на отримання люлІв за модераторське свавілля і "нєсостоятєльность"? :la_la:
Меа магна кульпа, накрутила штрафних балів сто вісімдесят третій реінкарнації нашого всім давно відомого друга :sarcastic:. Я тобі, Равль, здається, тоді ж і відписалась, але могла і забути :scratch:.

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #52388 : Февраль 28, 2014, 12:01:23 »
І ти теж прощена, моя дщєрь! :sarcastic: До речі, ти єдина, хто мене хоч попередив. *ставить Тімбукту на стільчик* ось, беріть приклад із свідомого модератора!)))
До речі, раз ти вилізла із підпілля, то просто мусиш з нами на п"янку культурні посидіньки йти! І ніяких відмовок! :aggressive: А то тебе єдину ще ніхто в очі не бачив, може ти взагалі не існуєш? :sarcastic: Або ти старий і голомозий мужик-збоченець з того мульту, що ти мені показувала. :sarcastic:

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #52389 : Февраль 28, 2014, 12:02:03 »
Кстати! Блин, а я-то думаю, кого забыла. Точно, Тимбухту.

Timbuktu

• Гость
temp
« Ответ #52390 : Февраль 28, 2014, 12:16:50 »
Не треба мене на стільчик, так виходить помітніша мішень для помідорів... і іншого :sinjak: :obstrel:

А в культурні, безкультурні та інші публічні місця я зараз від сорому не виповзаю, бо я Одноокий Джо(( Якби було літо, я б начепила темні окуляри, але взимку, а тим більше в приміщенні, це буде не комільфо. Урочисто присягаюсь привезти себе на наступну зустріч :pioneer:

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #52391 : Февраль 28, 2014, 12:25:21 »
Хош, я тебе пиратскую повязку добуду? -) Будет прикольно -)