Автор Тема: temp  (Прочитано 7655853 раз)

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #46644 : Февраль 05, 2013, 22:26:12 »
Блин, точно... я и забыла. Без мозаики жена - это ж неполноценное приобретение...

Как жеж меня доставляет про "должна"  :sarcastic:

Оффлайн Ілона

• Герой
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #46645 : Февраль 05, 2013, 22:42:14 »
А чому б і ні? Я навіть кайфую від такого стану!
Жінка все має робити (хе, я танець живота так бацаю, шо східні жінки зеленіють :sarcastic:), цвяхи не забиваю - але кулер в системному блоку міняю на протязі хвилинки, двох діточок виховую, косу маю по пояс, мовчу акі риба коли він втомлений (бо викладає в КПІ і наговорюється до опупЄнія),  чоловіка цілую і стопісят разів у день говорю як мені з ним пощастило.
Але... коли я заїкнулася що хочу мати коника мій благовірний кільки запитав скільки він коштує і звідки забирати.
А він корінний києвлянин, ботанік, котрий не знав з якого боку лопату брати.
Тільки в компах і зависав  ;)
За життя не помив жодної тарілки, не прав пеленки дітям, не пилососив - зате мене любить :)
Але коли я для нього створила такі тепличні умови - то він мені віддячує по всій програмі.
Будь-який мій каприз виконується в моменті.
Він вегетаріанець, але завжди мені на базарі купляє кусок сирого м"яса щоб я могла його втихаря схарчити також сирим  :glare:
Я ніколи не ношу шкіряну та хутрову одежу, а йому купляю - тому що він не може носити черевики зі шкірзамінника (у нього ревматизм).
Головне - це знайти другу половинку і не випендрюватися як муха на мотоциклі, а розчинитися в НЬОМУ.

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #46646 : Февраль 05, 2013, 22:44:00 »
не випендрюватися як муха на мотоциклі

хорошее выражение, надо запомнить  :sarcastic:

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #46647 : Февраль 05, 2013, 22:46:46 »
А чому б і ні? Я навіть кайфую від такого стану!

Ну тут да, ключевое "сама кайфую" -)
Потому что я, например, лучше сама буду чьи-то капризы исполнять, если мне за это тарелки мыть будут и пылесосить (а еще лучше за меня детей нарожать)  :sarcastic:

Max T

• Гость
temp
« Ответ #46648 : Февраль 05, 2013, 22:55:23 »
мовчу акі риба коли він втомлений (бо викладає в КПІ і наговорюється до опупЄнія), 

А як це ви живете у Західній Україні, а чоловік працює у КПІ?

Оффлайн Ілона

• Герой
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #46649 : Февраль 05, 2013, 22:59:45 »
Мені подобається бути такою берегинею, клушею, котра за всім слідкує, балує різними смаколиками і всіх цьомає провожаючи на роботу і до школи :)
Може це і здається примітивним - але це є кусочок щастя, котре я маю кожен день.
Зате коли я пішла влітку у екстремальний похід на 13 днів - то при поверненні мене чекав ТАКИЙ бурний прийом, що до тепер сльози навертаються коли згадаю.
Хоч у хаті було чистенько, шиншилли і собаки чисті та нагодовані - але ще до-о-о-овго діти та Максим горнулися до мене, їм мене не вистачало  :max:
Max T, ні - Максим вже там не працює, ми т.з дауншифтери - втекли в Косів, але раз в місяць змушені їздити в Київ (де залишили квартиру напризволяще).

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #46650 : Февраль 05, 2013, 23:01:38 »
Мені подобається бути такою берегинею, клушею, котра за всім слідкує, балує різними смаколиками і всіх цьомає провожаючи на роботу і до школи :)

Де б себе такую жену достать ...  :sarcastic:

Оффлайн Ілона

• Герой
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #46651 : Февраль 05, 2013, 23:02:28 »
МаЦь, ви мене смуСчаєте :)

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #46652 : Февраль 05, 2013, 23:05:46 »
работа у меня такая - смущать  ;)

Max T

• Гость
temp
« Ответ #46653 : Февраль 05, 2013, 23:08:33 »
Може це і здається примітивним - але це є кусочок щастя, котре я маю кожен день.
Зате коли я пішла влітку у екстремальний похід на 13 днів - то при поверненні мене чекав ТАКИЙ бурний прийом, що до тепер сльози навертаються коли згадаю.
Хоч у хаті було чистенько, шиншилли і собаки чисті та нагодовані - але ще до-о-о-овго діти та Максим горнулися до мене, їм мене не вистачало  :max:
Max T, ні - Максим вже там не працює, ми т.з дауншифтери - втекли в Косів, але раз в місяць змушені їздити в Київ (де залишили квартиру напризволяще).

Поважаю. Є ще в Україні сім'ї, де зберігся патріархальний уклад.

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #46654 : Февраль 05, 2013, 23:11:41 »
Я поняла, замуж мне не грозит  :cry:
Давайте шоли тему сменим...

Max T

• Гость
temp
« Ответ #46655 : Февраль 05, 2013, 23:14:29 »
Де б себе такую жену достать ...  :sarcastic:

Можно, наверное. Только не на этом форуме  :scratch:.