Автор Тема: temp  (Прочитано 7637245 раз)

Garmata

• Гость
temp
« Ответ #47640 : Март 29, 2013, 23:44:52 »
Зато садо-мазо на пике  :sarcastic:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47641 : Март 30, 2013, 08:23:16 »
Оставьте Фридериха в покое! Тихий милый сумасшедший, к тому же не дурак.

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47642 : Март 30, 2013, 09:08:55 »
Хто тут весну обіцяв? :madgirl:

Вільо, а Вільо, а які у тебе сковорідки? :max: Мені треба сковорідка, але тефлоново-керамічні мене злять - ну що це таке, тим в них не лізь, цим не шкрябай, сильно не грій, кисле не лий. :glare: А чугунні... Ні, я, звісно сідло спортивне 8 кг на коня закидую, але ще й сковорідки такі ворочати... Та і в побуті дуже небезпечні при сварках. :sarcastic: Загалом, хочу я собі таку, як раніше були - ножем не пошкрябаєш, цеглиною не погнеш, а як і відмахнешся, то не насмерть. :max:

Max T

• Гость
temp
« Ответ #47643 : Март 30, 2013, 12:03:27 »
:unsure: Маааакс?
Я тебя не сильно разочарую если скажу, что инквизиция нынче уже не в моде...  h0.0

Это не инквизиция. Это Заратустра.

Вільо, а Вільо, а які у тебе сковорідки? :max: Мені треба сковорідка, але тефлоново-керамічні мене злять - ну що це таке, тим в них не лізь, цим не шкрябай, сильно не грій, кисле не лий. :glare: А чугунні... Ні, я, звісно сідло спортивне 8 кг на коня закидую, але ще й сковорідки такі ворочати... Та і в побуті дуже небезпечні при сварках. :sarcastic: Загалом, хочу я собі таку, як раніше були - ножем не пошкрябаєш, цеглиною не погнеш, а як і відмахнешся, то не насмерть. :max:

А у меня чугунная. Одной рукой еле удерживаю.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47644 : Март 30, 2013, 12:45:39 »
Вільо, а Вільо, а які у тебе сковорідки? :max:
У меня как раз керамическая, тефлоновая и чугунная))) Чугунная стоит в уголке, муж шибко ее хотел, но на стеклокерамической плите ей пользоваться просто стремно) Тефлоновая просто почти растеряла тефлон, керамическая текущая. Блинные тоже керамика и тефлон. По впечатлениям тефлон лидирует, ну купи лопатку мягкую, в чем проблем?) А как старые - бери обычную алюминиевую безо всяких покрытий, такие они и были)

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47645 : Март 30, 2013, 12:57:55 »
Є у мене лопатки. Але, по-перше, шматки перевертати тією лопаткою, м"яко кажучи, незручно, вилкою тицьнув і перевернув, по-друге, це все одно не вирішує проблеми із "не нагрівати" і "не лити кисле". :glare: А люмінієві - стрємають вони мене. :glare: Якийсь той люміній шибко хімічний. :sarcastic: І пристає до нього. :( Шо ж робити?

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47646 : Март 30, 2013, 13:13:11 »
чо тебе люминий не тот? классическая советская сковорода именно люминиевая. Или бери тефлоновую дешевую и пускай в расход - сотрется за пару лет тефлон ,купишь новую

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47647 : Март 30, 2013, 13:58:33 »
Нє, ну мені не шкода тефлон стертий, я його просто їсти не хочу! Він же не так "бац!" і стерся весь і відразу, він же до їжі прилипатиме мікрочастинками. У мене є така поцарапана тефлонова, і я знаю, що воно до їжі прилипне, а я з"їм, а воно в реакцію якусь потрапить і я отруюся. :glare: З керамічними та ж біда - керамічне покриття я теж їсти не хочу. :sarcastic: А ти, виходить, їси із покриттям? :hehe:
І була у мене нова (тобто не готували в ній нічого) люмінієва радянська. Так от, я її помила, прокип"ятила у ній воду, ще раз помила - і у мене тряпка посиніла. :8): А яєшня так на тій сковорідці і залишилась, відірвати не вдалось. :sarcastic: Разом з яєшнею і викинула. А тепер я гроші на люмінієву витрачу, а вона така сама буде. Нафіг таке щастя.
Ти бачиш, яка у мене біда і взагалі трагедія? :cry:

Оффлайн DreamWay

• Авторитет
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47648 : Март 30, 2013, 14:40:24 »
Нє, ну мені не шкода тефлон стертий, я його просто їсти не хочу! Він же не так "бац!" і стерся весь і відразу, він же до їжі прилипатиме мікрочастинками. У мене є така поцарапана тефлонова, і я знаю, що воно до їжі прилипне, а я з"їм, а воно в реакцію якусь потрапить і я отруюся. :glare: З керамічними та ж біда - керамічне покриття я теж їсти не хочу. :sarcastic: А ти, виходить, їси із покриттям? :hehe:
І була у мене нова (тобто не готували в ній нічого) люмінієва радянська. Так от, я її помила, прокип"ятила у ній воду, ще раз помила - і у мене тряпка посиніла. :8): А яєшня так на тій сковорідці і залишилась, відірвати не вдалось. :sarcastic: Разом з яєшнею і викинула. А тепер я гроші на люмінієву витрачу, а вона така сама буде. Нафіг таке щастя.
Ти бачиш, яка у мене біда і взагалі трагедія? :cry:

Тоді краще Zepter. Але вона коштує як середнє сідло. Мені таку подарували, так я спочатку боялася її в руки брати, не те що смажити щось. Перший раз яєшню благополучно спалила, бо ніяк не могла призвичаїтися як на ній смажити, потім консультант розповів  детальніше. Смажити тепер справжнє задоволення,  ніде нічого не прилипає й покриття не потрапляє до їжі :) Ще й без оливи :)

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47649 : Март 30, 2013, 16:22:28 »
а воно в реакцію якусь потрапить і я отруюся.
Не потрапить.)) Фторопласт выводится из организма без изменений, просто проходит как механические частички
Сам по себе полимер очень устойчив и инертен в обычных условиях. Политетрафторэтилен не вступает в реакцию с пищей, водой и бытовой химией. При попадании в организм политетрафторэтилен безвреден
Но! перегревать его все же нельзя, ибо
Продукты термического разложения фторопласта токсичны.
Но и при этом ядовит в первую очередь выделяемый газ, а не твердые продукты. И это при нагреве выше 420С

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47650 : Март 30, 2013, 16:26:40 »
Тоді краще Zepter.
из нержавейки? фи, совсем другой температурный режим, мне не нравится совершенно. Опять же, понтов на порядок больше, чем толку. Навищо платити бiльше? Можно Бергофф стальную взять за более разумные деньги.

Оффлайн DreamWay

• Авторитет
    • Просмотр профиля
temp
« Ответ #47651 : Март 30, 2013, 16:33:02 »
Тоді краще Zepter.
из нержавейки? фи, совсем другой температурный режим, мне не нравится совершенно. Опять же, понтов на порядок больше, чем толку. Навищо платити бiльше? Можно Бергофф стальную взять за более разумные деньги.

Бергофф уже пал  :hehe:  Только кастрюли и сковорода Цептер выдерживают все   :yes: