Автор Тема: Чемпіонат України з виїздки - 2011.  (Прочитано 35996 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Timbuktu

  • Гость
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #48 : Июль 24, 2011, 11:26:09 »
Оксана Гусарова на Еллі Роксі:







(Вдамо, ніби хвіст на цій фотографії майже не обрізаний :max:. По правді, я взагалі маніяк-хвосторіз $:))

Олександр Ковшов на Флірті:







Тетяна Бикова на Откаті:



Яна Васильєва на Гопаку:







Ольга Євдіна на Рієлторі:







У Рієлтора розкішна, абсолютно приголомшлива масть. Мідний Кінь :)



 


Timbuktu

  • Гость
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #49 : Июль 24, 2011, 12:07:12 »
А тепер пішли великопризники.

Олена Пяткіна на Стеллі:







Стелла - напрочуд маленька, але міцно збита і ладна кобилка. Симпатичний такий пиріжечок :). Цікаво, який її зріст у холці?

Ольга Євдіна на Імпресаріо:



Зацініть приймання:



Олександр Ковшов на Мехолі:







Світлана Кисельова на Парижі:









Церемонія нагородження:




gadyuka

  • Гость
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #50 : Июль 24, 2011, 13:15:20 »
Импрессарио рожден в России, в Старожиловском заводе, и записан в приплоде в племкнигу РВ...то, что его отец Интриган по происхождению чистый украинец ( УПГ ) по сути ситуацию не меняет.

??? http://www.rw-base.ru/horse.php?id=5763  ;)

Оффлайн Nina

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2237
  • Свободный художник
    • Просмотр профиля
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #51 : Июль 24, 2011, 13:38:48 »
Смотреть надо в первоисточники, уважаемая :)
Оба родителя Интригана ( который сам все-таки русский верховой, без претензий ) именно украинские верховые:
Имбирь темно-гнедой от 2 Беспечного и 81 Избы, рожден в Александрийском конном заводе ( Украина ) и записан в приплоде под матерью на стр. 46 первого тома ГПК УПГ
Гидропоника темно-гнедая от 2985 Приза и 68 Грусти, рождена в Днепропетровском конном заводе ( Украина ) и записана в приплоде под матерью на стр.140 второго тома ГПК УПГ, вероятно была продана вместе с матерью в 1981 году.

Оффлайн Solnze

  • Энтузиаст
  • **
  • Сообщений: 131
  • vip
    • Просмотр профиля
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #52 : Июль 24, 2011, 14:42:38 »
Средний Приз 1: 1) Ольга Евдина на Риелторе
2) Богун Оксана на Факте
3) Девочка на Гопаке (отшибло памать :sarcastic:)
Горюнова Яна)) васильева яна

Оффлайн tusya

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 4
    • Просмотр профиля
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #53 : Июль 24, 2011, 16:33:38 »
Гопак в классной форме и кюр очень подходит h:wink

Timbuktu

  • Гость
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #54 : Июль 24, 2011, 18:35:06 »
Хотілось би почути відгуки і враження людей про ЧУ. В нас теми про змагання переважно зводяться до оприлюднення результатів і викладання фотографій. Але ж цікаво також почитати якісь особисті думки людей стосовно змагань, порівняти із власними міркуваннями. Хто сподобався, що запам’яталось, а також і що не сподобалось (а куди ж без цього).

Я, наприклад, не можу говорити про весь чемпіонат в цілому, бо була на змаганнях тільки в день кюрів. Але хотіла б висловити невеличке персональне спостереження. Більшість вершників невміло підбирає музику до кюрів. Здебільшого звуковий супровід зовсім не пасує до ритму руху коня і елементів, що виконуються. Музика є ніби фоном, а не повноцінною частиною виступу. Якщо склеюються кілька треків, то між ними іноді залишається проміжок у кілька секунд недоречної тиші.

Мені здається, що вершники недооцінюють важливість музики. На заході давно збагнули, що влучно підібрана музика може коштувати кількох додаткових відсотків у протоколі. Коли кінь рухається під таку проникливу музику, від якої аж мурашки по шкірі, то кожен його рух здається ефектнішим і експресивнішим, ніж якби він рухався в тиші чи під якийсь маловиразний супровід.

Нашим спортсменам варто було б узяти це до уваги. Я не кажу, що треба замовляти спеціально написану музику в іменитих композиторів, як це роблять деякі з топ-вершників. Зараз існує безліч безкоштовних і легких у користуванні програм для обробки звуку. Витративши всього пару годин на вибір і склеювання музики можна значно поліпшити артистичну складову свого кюра.     

Оффлайн Tuluza

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 4618
  • Пролетариат
    • Просмотр профиля
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #55 : Июль 24, 2011, 18:58:21 »
Ну что ж, я тоже была в последний день. Ехала, думая, что на парковке не будет места свободного. Как бы не так  :max:.
Как банального зрителя, меня лично профессионализмом и интересностью поразил один всадник - Киселева на Фрагменте. Несмотря на то, что пара очень несработанная, это было и ярко, и хорошо в плане работы, и драма какая-то тоже присутствовала. КЮР СП-1 Малой группы я видела не весь, из тех, кого видела,  понравилась еще Анна Дьяченко. По сравнению с прошлым годом - прогресс довольно яркий. Они с нашей Олей выполнили Мастера спорта в тот день, с чем их и хочется поздравить :glad:. Правда, Ольгу я вообще застала последние 20 секунд. Но они с Аней - большие молодцы и создали хороший задел на перспективу, имхо.

Из Средней группы очень хотелось увидеть Гопака. Ну... увидела... Если уберут СП из программы Чемпионата, печально, что всадникам с периферии будет сложнее и готовиться, и тестировать своих коней, и выезжать хоть куда-то.

Из Большой группы я как-то... Ну, Светлана на Париже, конечно, первая, но сам факт состязания отсутствовал напрочь и это, как зрителю, так, в общем-то, и грустно и, конечно, в полной мере обьясняет отсутствие аншлага на парковке...

Timbuktu

  • Гость
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #56 : Июль 24, 2011, 19:55:37 »
Відсутність глядачів на чемпіонаті також пояснюється тим, що не-кінники не знають про його існування :sarcastic:. А мені здається, що їм дивитись змагання було б навіть цікавіше, ніж нам. Там, де кінник бачить неточності чи збої, не-кінник бачить чудового коня, який танцює)) На міжнародних із виїздки я спостерігала за групкою місцевих жителів, які прийшли подивитись на коней. Якби ви тільки чули, скільки захвату викликАли навіть не найкращим чином виконані пасажі, приймання і піруети! Була б реклама чемпіонату України в громадських місцях і ЗМІ - приїхало б більше людей провести вихідний день за містом, тим більше, що на Магнат легко дістатись громадським транспортом. І вершників проводжали б із поля не записані на магнітофон оплески, а справжні.   

Оффлайн Г@р@ж

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 5449
    • Просмотр профиля
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #57 : Июль 24, 2011, 20:08:06 »
Можете начать кидать в меня тапками, но действо под названием Чемпионат Украины по выездке произвело на меня очень удручающее и депрессивное впечатление...  :( и если бы я пришла на него этаким вот чайником вислоухим посмотреть на красивых лашаток, то желания прийти еще раз а, уж тем более, заняться выездкой, как спортом, у меня бы точно не возникло

Timbuktu

  • Гость
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #58 : Июль 24, 2011, 20:34:53 »
Це тому що ви все-таки не чайник і ваш багаж знань і досвіду дозволяє вам бачити, що "щось негаразд у данськім королівстві". А в мене перед очима був живий приклад: на минулий етап кубка ФКСУ (без образ, але не найзахопливіше дійство :)) моя подруга привезла свого бойфренда, який до коней жодного стосунку не мав. Я була впевнена, що він знудиться вже через півгодини, і затягнути його вдруге на змагання з виїздки не вдасться ніколи і нізащо. Але йому сподобалось принаймні настільки, щоб приїхати на ЧУ, і мені здається, що він приїздитиме ще (навіть друзів збирався привезти).

Звичайно, не кожному не-кіннику сподобається виїздка. Хтось вдруге на змагання не приїде. А хтось - приїде :). Головне - щоб у людей була можливість дізнатись про подію, а з цим у нас проблеми.   

Оффлайн Г@р@ж

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 5449
    • Просмотр профиля
Re: Чемпіонат України з виїздки - 2011.
« Ответ #59 : Июль 24, 2011, 20:56:10 »
Меня угнетает еще и тот факт, что на ЧУ БП едут всего только 4 всадника (при этом они явно не соревнуются и едут с эдакой прохладцей  :sarcastic: и я их в этом понимаю)... Я помню еще такую же печаль на конкурах, но украинскому конкуру все-таки удалось хоть немного вырваться вперед.
Получается, что на всю Украину всего 4 всадника, которые в состоянии проехать Большой?
Где-то на года 2 выездка выпала из моего поля зрения совершенно и мне казалось, что за это время что-то должно было качественно и количественно поменяться... Тем более, Виан там активно пиарились, рассказывали о перспективах, Анке кругом возили и фотографировали... Я как-то думала, что у нас в выездке оно уже порадужней... Ан нет... Все без изменений  :(