Автор Тема: Чемпионат Украины по конкуру. Юноши и юниоры. В СУМАХ  (Прочитано 49606 раз)

Fabiola

• Гость
мммм, поборонити трактором і ми свій пісок можемо на СНАУ  :rolf: ... перших два спортсмена ще більш-менш пролізуть  :glare: ... не бачила грунт ані в Донецьку,ані в Лісниках, але гадаю тут сваритись немає сенсу, бо від цього грунт не змінять і змагання не перенесуть  :yes: ... єдине припущення ... все-таки в Києві розвиток кінного спорту кращий і інвестицій більше ... я гадаю не тільки якість грунту було основним питанням у вирішенні місця проведення змагань  :yes:

Оффлайн kat/

• Бывалый
    • Просмотр профиля
мммм, поборонити трактором і ми свій пісок можемо на СНАУ  :rolf: ... перших два спортсмена ще більш-менш пролізуть  :glare: ... не бачила грунт ані в Донецьку,ані в Лісниках, але гадаю тут сваритись немає сенсу, бо від цього грунт не змінять і змагання не перенесуть  :yes: ... єдине припущення ... все-таки в Києві розвиток кінного спорту кращий і інвестицій більше ... я гадаю не тільки якість грунту було основним питанням у вирішенні місця проведення змагань  :yes:

никто не будет сориться, мы живем дружно!

Оффлайн tommy girl

• Герой
  • omnia vanitas
    • Просмотр профиля
чтоб не было НИКАКИХ претензий и защиты. если это СУПЕР грунт как обещали,то я балерина.
З.Ы. я с Вами по моему на Вы. Хотя бы из за уважения ;)

Оффлайн tommy girl

• Герой
  • omnia vanitas
    • Просмотр профиля
я гадаю не тільки якість грунту було основним питанням у вирішенні місця проведення змагань  :yes:

не только это. но основной причиной был именно грунт. Маш,ну вот фото с прошлого года. это их обещания,что грунт супер. мы поверили тогда,потом пожалели. почему мы должны это делать снова? что бы опять пожалеть? я своих лошадей люблю и не хочу им ломать ноги

Оффлайн kat/

• Бывалый
    • Просмотр профиля
девушка у меня к вам вопрос. вы меня считаете за дуру??

извини , но я прыгала на пегасе , и знаю как выглядит грунт.

после соревнований с пегаса у моих 4 лошадей которых привозили на соревновантия все было хорошо с ногами.

Оффлайн tommy girl

• Герой
  • omnia vanitas
    • Просмотр профиля
девушка у меня к вам вопрос. вы меня считаете за дуру??

извини , но я прыгала на пегасе , и знаю как выглядит грунт.

после соревнований с пегаса у моих 4 лошадей которых привозили на соревновантия все было хорошо с ногами.

А давайте без хамства,а?
Я была на пегасе. Я все это видела. Если это для Вас супер грунт-ок. Я не буду спорить. У каждого свои взгляды на прекрасное.

Оффлайн kat/

• Бывалый
    • Просмотр профиля
ты думаешь, что я не прыгала в Киеве.прыгала.

но все же всаднику и лошади виднее какой грунт, чем людям с требун.

Оффлайн tommy girl

• Герой
  • omnia vanitas
    • Просмотр профиля
Ну я думаю что Олегу Красюку и Вальдемарасу Жукаускусу намного виднее чем тебе  :rolf:

Оффлайн kat/

• Бывалый
    • Просмотр профиля
ну костя ярошенко приехал.

Оффлайн tommy girl

• Герой
  • omnia vanitas
    • Просмотр профиля
ну костя ярошенко приехал.

:rolf: Девушка,я с Вас в шоке. Ладно,оставим при себе. Я там не прыгала,не прыгаю и прыгать не собираюсь. я еще дорожу ногами своих лошадей. Костя приехал-ну хорошо,у него просто выбора нету. А Валдису и Олегу ИМХО все же виднее чем Косте и Вас вместе взятым раз в 50

Fabiola

• Гость
Шановна Каt, дозвольте вступитися за Марину... не знаю як Вам, а їй мені є сенс довіряти, хоча б того що вона власниця 7 коней і діюча спортсменка ... і вона дійсно здається культурно відповіла те, що думає ... це її право, Ваше право думати інакше, але не ображати людину і її думку  :glare: ... не треба знову робити із теми базар %| ...модератори за це по голові не погладять і до себе ви навряд чи привернете позитивну увагу ... мої коні також не знали хорошого грунту, і стрибають в вязкому піску, але це не означає, що він гарний і що, хтось інший, знаючи стандарти погодиться на нього ...

Оффлайн Dawulka

• Бывалый
    • Просмотр профиля
прям там раз в 50. Костя нормальный спортсмен