Автор Тема: 5-е Всеукраинские Испытания молодых лошадей. Сумы  (Прочитано 48227 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
Испытания по двигательным качествам будут разделены на две части:
1) лошади, которых показывают по д седлом
2) лошади, которых показывают в руках

Площадки для обеих групп будут разными. Качество грунта для показа в руках - более плотный грунт, чем в первом случае (дабы берейтор имел возможность качественно продемонстрировать коня)


Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
смт. Покровское /Бубельная Н.В., Гребенюк В.С./  бронь 3 денника подтверждаем

Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
Огромная просьба к тем командам, кто по тем или иным причинам не сможет принять участие в Испытаниях, но подавал заявки на бронь денников, - сообщите о том, что Вы не едите

Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля

Прес-служба 
«Федерації коневласників Сумської області»
Правила акредитації представників ЗМІ
[/i]

1. Акредитація представників засобів масової інформації та незалежних журналістів і технічних працівників (далі – Акредитовані особи) на масових заходах, які проходять за організаційної підтримки ТОВ «Федерація коневласників Сумскької області, здійснюється Сектором Прес служби ТОВ «ФКСО» (далі – Сектор). Мета – створення сприятливих умов для здійснення професійної діяльності Акредитованих осіб, забезпечення права кожного на інформацію, всебічного й об'єктивного висвітлення кінноспортивних заходів та заходів, направлених на розвиток конярства.

2. Акредитація здійснюється на підставі Конституції України, Законів України «Про інформацію», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», «Про інформаційні агентства», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» та цих Правил.

Ці Правила складено на підставі Типових правил акредитації представників засобів масової інформації та незалежних журналістів, схвалених Національною комісією з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України.

3. Акредитація може бути річною та тимчасовою (строком до 4 днів).

Після завершення строку річної акредитації Сектор надсилає Акредитованій особі письмовий запит про підтвердження акредитації. Акредитована особа має письмово підтвердити свою акредитацію протягом            45 календарних днів з дня отримання запиту.

Тимчасова акредитація надається працівникам засобів масової інформації та незалежним журналістам, фотографам і технічним працівникам за їхньою заявою на строк виконання конкретного редакційного завдання або для заміни постійно акредитованої особи в разі її хвороби, відпустки, відрядження тощо.

4. Право на акредитацію мають: українські засоби масової інформації, зареєстровані відповідно до чинного законодавства України, Інтернет-видання, незалежні журналісти та технічні працівники, фотографи, а також іноземні кореспонденти та представники іноземних засобів масової інформації, акредитовані Міністерством закордонних справ України.

5. Заявка на акредитацію подається на ім'я завідувача Сектора на офіційному бланку ЗМІ за підписом керівника редакції друкованого ЗМІ (керівника телерадіоорганізації, інформаційного агентства, Інтернет-видання) та засвідчується печаткою ЗМІ. Заявка на акредитацію незалежних журналістів, фотографів  та технічних працівників подається ними особисто.
У заявці вказуються:
•   Повна назва ЗМІ, тираж, періодичність, регіон розповсюдження, поштова та електронна адреси редакції, номери телефонів і факсів редакції.
•   Прізвище, ім'я, по батькові головного редактора ЗМІ.
•   Прізвище, ім’я, по батькові працівників засобу масової інформації (незалежних журналістів та технічних працівників), акредитація яких запитується, та їхня належність до творчих або технічних працівників (наприклад, журналіст, оператор, фотокореспондент).
•   Поштова адреса (для незалежних журналістів та технічних працівників), номер контактного телефону, електронна адреса особи, акредитація якої запитується.
•   Строк запитуваної акредитації.
До заявки додаються:
Фотокартка кожної особи, вказаної в заявці, в електронному вигляді.
Копія документа, що підтверджує акредитацію в Україні (для іноземного кореспондента).

Заявка на акредитацію та супровідні документи надсилаються поштою або подаються до Сектору не пізніше трьох діб до початку заходу.

6. У разі неподання окремих документів (подання документів, що не містять необхідних даних) відповідно до пункту 5 цих Правил, Сектор повідомляє про це заявника та зупиняє розгляд заяви про акредитацію. Розгляд заяви про акредитацію поновлюється після подання всіх документів (документів, що містять усі необхідні дані) відповідно до пункту 5 цих Правил.

Річна акредитація проводиться протягом 30 календарних днів після отримання всіх документів, передбачених пунктом 5 цих Правил.

Від засобу масової інформації може бути акредитовано будь-яку кількість осіб.

7. Допуск Акредитованих осіб на місце проведення заходу здійснюється за попередньо складеними Сектором списками.

Допуск розпочинається за 1 (одну) годину до початку проведення заходу та закінчується за 10 хвилин до початку заходу.

Акредитовані особи мають право вносити на територію проведення заходу технічні засоби для аудіо- та відеозапису, фотозйомки (диктофони, фотоапарати, відеокамери зі штативом і без, освітлювальну апаратуру тощо), засоби для передачі аудіо- та відеоданих, засоби мобільного зв’язку та портативну комп’ютерну техніку.

На місце проведення заходу одночасно може бути допущено не більше трьох Акредитованих осіб від однієї телерадіоорганізації та двох осіб від одного друкованого засобу масової інформації, інформаційного агентства, Інтернет-видання.

8. У випадку, коли взяти участь у заході висловили бажання Акредитовані особи кількістю, більшою ніж може бути розміщена у відповідному приміщенні, Сектор може встановити квотний принцип допуску до місця проведення заходу. Квоти допуску встановлюються окремо для таких видів засобів масової інформації:
•   Загальнонаціональні телерадіоорганізації.
•   Регіональні та місцеві телерадіоорганізації.
•   Друковані засоби масової інформації суспільно-політичної тематичної спрямованості.
•   Інші друковані засоби масової інформації.
•   Іноземні кореспонденти та представники іноземних засобів масової інформації.
•   Інформаційні агентства.
•   Інтернет-видання.
•   Незалежні журналісти та технічні працівники.

Квоти допуску мають бути справедливими.

9. У випадках, коли захід проводиться відповідно до спеціальних протоколів, можуть встановлюватись особливі умови допуску Акредитованих осіб до таких заходів. Такі особливі умови оприлюднюються на офіційному веб-сайті ТОВ «ФКСО».

На протокольну зйомку допускаються тільки технічні працівники в такій кількості: один оператор від телерадіоорганізації, один фотокореспондент від друкованого засобу масової інформації (інформаційного агентства, Інтернет-видання).

10. Сектор забезпечує:
Завчасне сповіщення Акредитованих осіб про дату, час і місце запланованих заходів шляхом поширення анонсів заходів електронною поштою та/або факсом, розміщення на офіційному веб-сайті ТОВ «ФКСО»;
Надання Акредитованим особам при проведенні прес-конференцій і брифінгів окремих місць для сидіння, місць для установлення апаратури, придатних для аудіо- та відеозапису;
Роз’яснення Акредитованим особам порядку роботи офіційних осіб заходу (Головний суддя, курс дизайнер, керівник приймаючої сторони та ін..), можливостей і способів отримання інформації про їхню поточну діяльність і плани роботи;
Надання необхідних для роботи інформаційних матеріалів  та інших документів в паперовій та/або електронній формі;
Проведення всіх відкритих заходів у приміщеннях, які можуть вмістити максимально можливу кількість Акредитованих осіб.

11. Акредитовані особи мають право:
Завчасно отримувати інформацію про заплановані заходи;
Бути присутніми на брифінгах, прес-конференціях та інших заходах, що спеціально організуються для засобів масової інформації, у місцях проведення відповідних заходів;
Одержувати необхідну інформацію від співробітників Сектору, в тому числі на брифінгах, зустрічах і прес-конференціях;
Знайомитися з інформаційно-довідковими матеріалами (порядок денний, тексти заяв, прес-релізи тощо), а також одержувати їх електронні копії;
Користуватися власною технічною апаратурою для проведення аудіо- та відеозапису, фотозйомки, передачі аудіо- та відеоданих; використовувати аудіо-, відео- та фотоматеріали Сектору.

Акредитовані особи користуються всіма іншими правами відповідно до законодавства України.

12. Акредитовані особи зобов’язані:
Добросовісно користуватись своїми правами і не зловживати ними;
Поважати права і не заважати роботі працівників Сектору та інших Акредитованих осіб;
Дотримуватись правил, які визначені для особливих заходів;
Не користуватись мобільними телефонами під час проведення заходів, дотримуватися ділового стилю одягу.

13. ТОВ «Федерація коневласників Сумської області»  може припинити акредитацію особи в разі:
•   Визнання особи судом винною у вчиненні адміністративного правопорушення чи злочину;
•   Систематичного грубого порушення підпункту 3 пункту 12 цих Правил.

Рішення про припинення акредитації має бути вмотивованим, оформляється письмово та видається особі, акредитацію якої припинено, протягом 3 робочих днів з дня прийняття такого рішення. У рішенні про припинення акредитації вказується посадова особа, яка прийняла відповідне рішення, дата рішення та порядок його оскарження.

14. Акредитація також припиняється:
•   У разі завершення строку тимчасової акредитації;
•   У разі непідтвердження акредитації відповідно до пункту 3 цих Правил;
•   За заявою засобу масової інформації (щодо однієї або всіх акредитованих від засобу масової інформації осіб). При цьому засіб масової інформації може акредитувати іншу особу (осіб) замість тієї, акредитація якої припиняється.
15. Припинення акредитації з підстав, інших ніж вказані в пунктах 13-14 цих Правил, не допускається.

16. Припинення акредитації, а також будь-які інші дії (бездіяльність) ТОВ «ФКСО, пов’язані з акредитацією, можуть бути оскаржені в суді в порядку адміністративного судочинства.

17. Ці Правила розміщуються на офіційному веб-сайті ТОВ «ФКСО».

Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
К участию в Испытаниях согласно стартовым протоколам заявлено 32 лошади

Программа предварительно такова:
Пт. с 9:00 - экспертиза выводка; тест Каприлли (время начала уточняется)
Сб. с 9:00 - испытнаия двигательных качеств; показ жеребят под матками
Вс. с 9:00 - испытания прыжковых качеств

Оффлайн Мария Горовая

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2402
    • Просмотр профиля
Вести с полей.
Выводка началась с опозданием на час с лишком. Трехлетки с четырехлетками идут вперемешку, толком коней не вызывают. Точнее вызывают одного из трех))).

Оффлайн Таn-iln

  • Авторитет
  • ****
  • Сообщений: 926
  • Когда орлы молчат, болтают попугаи.
    • Просмотр профиля
Сколько участников?

Оффлайн Мария Горовая

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 2402
    • Просмотр профиля
Сколько участников?
10 голов двухлеток
3 и 4 летние - 16
5- 6 летние - 6

Оффлайн Таn-iln

  • Авторитет
  • ****
  • Сообщений: 926
  • Когда орлы молчат, болтают попугаи.
    • Просмотр профиля
Лошадей достаточно. За 3 дня можно оценить вдоль и поперёк...

Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
Сложно сказать с каких полей были предыдущие вести  :8):
лошадей вызывают согласно стартового протокола. Стартовый протокол составлен согласно жеребьевке, проведенной накануне в присутствии всех представителей команд.
3 и 4-х летки априори не могут вызываться порознь, поскольку стартуют они в одной категории

Старт действительно начался позже запланированного, ввиду огромных проблем с билетами на маршрутки и поезда, которыми добирались эксперты. Главного эксперта Оргкомитет своей машиной подвозил из Харькова, дабы Дорофеева Н.В. успела к началу Испытаний. Экспертиза выводка обязана была начаться в присутствии не менее 3-х экспертов. так и произошло. Это плохо?

Что касается Программы испытаний, предполагающей 4-е дня. Третий и четвертый день все покажут. Провести ч/з шпринт и двигательные 30 голов лошадей, оценив их качественно,  а не как попало, процедура не из легких. Потому не спешите с выводами, господа.

Кстати, если бы программа была ужата до минимума, когда бы вы успели огрунтоваться в шпринте? А как оказалось это было нужно. Делаю такой вывод исходя из числа жердей поломанных приезжими лошадьми  в шпринте  в рамках тренировок в день приезда и последующий за ним день

Было бы логичным высказывать свое недовольство официальным представителям Оргкомитета. Это позволяет исправить огрехи и предвосхитить их появление априори. Если же пожелания и замечания по орг.вопросам не высказываются проводящей стороне, логично предположить, что ничего общего таковые с реалиями не имеют


Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
Небольшой фоторепотраж с первого дня Испытаний можно посмотреть вот здесь

http://www.facebook.com/pages/Horse-Stud-Farm-FKSO-Ukraine-Equisales-Sport-and-Young-Horses/197559213614675?ref=hl

Оффлайн Sergienko_Stable

  • Герой
  • *****
  • Сообщений: 1292
  • продажа спортивных лошадей в #Sergienko_Stable
    • Просмотр профиля
Тест Каприлли