Вы не просто подняли тему, Вы обвинили меня чуть ли не как "главаря банды" поставщиков конины.
Мое пальто из то ли оленя, то ли коныка, пошитое немцем в Германии лет эдак 20 тому назад, хоронили и оплакивали всем форумом неделю. И лисий мех на плече у девушки из Княжего Двора на ее фотках с лошадью - тоже, по-моему. Garmata была в первых рядах! Ну, это особенности мировоззрения...
Ніхто і нікому в рот не зазирає - хто їсть м"ясо, а хто ні.
Писалося про те, що виставляти етикетки і пальта на ТАКОМУ форумі - є кощунство
А якщо по темі ковбаси - ми купляємо свиню, наймаємо різника і за два дні закатуємо все в банки (тушонка, ковбаса, кров"янка, голова з фасолею, смалець) і в морозилку (м"ясо, сало, сальцисон, вензунка, кістки, копченості).
Свині у нас по 15 грн за кг, головне - купити в горах таку, яку не годували різними добавками, можна навіть і переплатити.
Два дні страшної біганини і досить тяжкої праці - і на цілий рік сім"я забезпечена.
Це при тому що в мене чоловік вегетаріанець, але я люблю часто гостей запрошувати і частувати.
Та для такого процесу як домашня заготівля м"яса потрібний певний досвід і гарний різник - котрий сам все робить, а інші домашні тільки на підхваті, ну там води наносити, кишки промити, сало топити і т.д.
Але зате знаєш що їш потім і воно не гавкало