Автор Тема: Истории.  (Прочитано 147128 раз)

Оффлайн Elite F

• Герой
  • Donec eris felix, multos numerabis amicos. (Ovid)
    • Просмотр профиля

Fabiola

• Гость
Машка примостилась)))

та Машка шо в мерседесі...взула і забула... народ, Ратомські сідла самі сідласті сідла в кінному спорті,і ніхто і ніщо їх не пересідлає по своїй сідлатості :girl_haha: ...  

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля

Fabiola

• Гость
Дуже дзякую  :yes: ... про візг на Ківіку я памятаю ... ох мені тоді і попало ... за нестриманість ...

Щодо роботи,дійсно, помітні результати... так,я все ще мрію про конкур, але дуже сподобалося вчитись керувати конем правильно, а не так, аби біг... дала собі слово, що хай я буду колись стрибати метр, але це буде красиво і граційно,а не так, що судді карвалол пьють, а коні потім з ніг падають ... багато недопрацювань (локті це взагалі болюча тема...як і відвернуті носки), але головне прислухатись до порад, бо с землі добре видно помилки як вершника так і коника... за внутрішню сторону вчасно нагадала... мене Малий на вольтах завжди плечем виносить сцабака така... короче 10 років конкуру без елементарної виїздки дали своє, наступні 10 років присвячуємо виїздці... маю надію з Фабієм в його років 20 Великий Приз візьмемо  :girl_haha: Віолку ще побачиш:)

Оффлайн S'pain

• Авторитет
  • New start
    • Просмотр профиля
Маша.. вот это посадка.. давно не видела ))) впечатление - потрясающее.. :smile3:
Даринка, когда ты все успеваешь? у тебя что по 1му уроку в школе? или ты уже "забила"на неё?

ЗЫ. хочу на тренировку, передавай привет сыночку твоему :rolf:, я может даже в пятницу вечерком прийду..ну что в субботу с утра - 100% :unsure:

Оффлайн Unison

• Герой
    • Просмотр профиля
Даринка, давай с рыси и галопа Машкины фотографии!  :sarcastic: А то отмазалась значит - на неподвижной лошади легко сидеть красиво   :sarcastic:

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля

Оффлайн Freya

• Новичок
  • *
  • Нет кривых лошадей - есть кривые всадники
    • Просмотр профиля
"Вообщем, выездковая лошадь должна иметь выигрышную внешность - прежде всего, а потом уже надо оценить ее движения."
Очень, очень, очень сильно не согласна!!! Бывает в деннике посмотриш на лошадь - ну просто коренной замухрыжка. А как на манеж выедет, движения покажет, так и лезут в голову мысли: "Где бы самому взять такого замухрыжечку"!

Оффлайн S'pain

• Авторитет
  • New start
    • Просмотр профиля
Black horse
Но, согласитесь.. вначале вы оцениваете внешность... а потом уже движения..?
или?
Я вот в проиграшном варианте была.. вначале смотрнла в глаза лошади, потом на морду.. а внешность часто обманчива.. :rolf:.. потом как то переключилась.. и когда большинство говорит : "Смотри какая красивая лошадь..". Я смотрю не на внешность,а на аллюры... эстетику потеряла.. :unsure:

Оффлайн Freya

• Новичок
  • *
  • Нет кривых лошадей - есть кривые всадники
    • Просмотр профиля
Но согласитесь, как прекрасна лошадь в движении если оно есть! Хоть тяж, хоть ахалтекинец!

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля

Fabiola

• Гость
Даринка, давай с рыси и галопа Машкины фотографии!

чессслово сама викладу ;)

Щодо оцінки коней...всі праві по-своєму...особисто від себе додам... найкращий кінь той, якого люблять і не тримають як снаряд... якщо він є Вашим улюбленцем то він ніколи не буде "замухришкой" бо Ви не дозволите ... знаєте як кажуть "Чемпіонами не народжуються, а стають" ... я наприклад не перший раз впевнююсь на своїх же конях - "інвалідах" і полукровках ... в якому стані ми забирали Фабія і в якому була молода Віолка,коли мені її скинули, тоді ще нічого не знаючій, таку страшну, як атомну війну

Для прикладу фото в стилі ДО/ПІСЛЯ

Перші кроки піді мною

Рівно через рік

весна 2008

Ну а в русі, то вже відео треба виставляти:)