Автор Тема: Истории.  (Прочитано 146512 раз)

Оффлайн Freya

• Новичок
  • *
  • Нет кривых лошадей - есть кривые всадники
    • Просмотр профиля
Re: 2008: работать!)))расстанока прерогатив.
« Ответ #144 : Май 25, 2008, 18:27:22 »
Вы знаете замухрышку - успешную выездковую спортивную лошадь?
А знаете ли Вы,favora, какой она была (лошадь), и всех кто работал лошадь на которой Вы выполнили кмс? По-моему права Fabiola:"Чемпіонами не народжуються, а стають" javascript:void(0);

Оффлайн Elite F

• Герой
  • Donec eris felix, multos numerabis amicos. (Ovid)
    • Просмотр профиля
« Ответ #145 : Май 25, 2008, 18:34:50 »
.

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #146 : Май 25, 2008, 18:42:14 »
.

Оффлайн Freya

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #147 : Май 25, 2008, 18:59:18 »
ОК. Дискусию щетаю оконченой. Но (и) каждый остался при своём мнении.javascript:void(0);

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #148 : Май 25, 2008, 19:37:33 »
.

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #149 : Май 25, 2008, 21:31:31 »
.

Оффлайн S'pain

• Авторитет
  • New start
    • Просмотр профиля
« Ответ #150 : Май 26, 2008, 04:02:28 »
Ой Дарина.. написала))

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #151 : Май 26, 2008, 04:11:40 »
.

Fabiola

• Гость
« Ответ #152 : Май 26, 2008, 06:03:42 »
Знаєш Дарин, дай Бог щоб
то, что замышляет "открытым текстом"   замдиректора
було не ширмою, як це зачастую бувало ще в попередні часи (я кажу не тільки про теперішнє керівництво), а дійсно словами, які будуть підтверджуватись справами? я навіть з радістю буду викладати їй в розділ фотографії з кожних змагань, можна навіть красивими колажами як ми з Серьогою робили на Солар ...і я тобі вже писала вчора, що тоді мені буде цілком все одно, хто що зробив в минулому і як до цього жив ... я навіть готова відверто вибачитися за свої слова перед усіма відносно кого перейшла на особистості, хоча до сих пір не бачу нічого поганого в тому, що в нашій країні присутня "свобода слова" ... я задавала нормальні питання, на які хотіла почути також нормальні відповіді ... якщо керівництво дійсно таке молоде, то чому просто було б не відмазатись, що не встигли підготувати сильного спортсмена, що все ще попереду ...замість цього першим кидається камінь в мій огород о "предвзятости" конкретно к Школе ...
так, в деякій мірі воно є, і в мене є обгрунтування своїх слів на своїх же прикладах (яких тоді так і не написала, хоча може й треба б було), але замість того, щоб розібратись чому саме так сталося, зі мною не хочуть говорити і погрожують, що я з конем за "свободу слова" вилічу зі СНАУ :glare:

також щодо "Надо дружить" : звісно треба, Дарин, а от скажи будь ласка, як ти гадаєш, чому ми один з одним грубо кажучи були в штиках, навіть ніколи не сварившись один з одним і тут на форумі різко подружились?При чому навіть і тут декілька випадів з моєї сторони було...тіпа придралась (може пам'ятаєш Маринкин щоденник і про кляч :sarcastic:)
Якщо чесно, я не можу пояснити цей феномен  :glare: Хіба тільки в нашому варіанті такі стосунки? :glare:

Я гадаю,що форум для того і існує, щоб можна було обговорити питання, і не факт, що в адресу будь-якої (!) Школи будуть сипатись лише компліменти ... так ніколи не буває, але головне - це довести опоненту своїми діями, що це не так, аргументувати чому саме, а не казати, що "нету елементарной судейской, инструкторской и спортивной подготовки" ...(здається у нас більша половина форуму таких ось "любителів" без корочок, давайте перед відповідями тоді перевіряти наявність ксіви :glare:) ... тоді і "ворогів" (як про мене тепер думають) не буде і ставлення до людини, яка з гідністю відповіла на "штики" буде зовсім інше, навіть у того, хто спочатку наїзджав ... а так кожен залишився при своїй думці і окрім негативу від розмови більше нічого не залишилося, хіба що задоволення, що опоненту закрили рота погрозами ... мені то все одно, хай пруть зі СНАУ, із Сум, можна навіть з України, щоб вже точно не патякала "зайвого",хай заказують як Гонгадзе (якщо вже я настільки важлива персона для них, щоб об мене руки марати :glare:) ... світ не без добрих людей, є ті,хто зрозуміє мої наміри ... тільки невже я "адин такой Покемон" знайшовся? Не факт, що не буде іншого, може навіть з власного "табору"  :( при чому навряд чи хтось так відкрито скаже, як це зробила я, назвавши своє ім'я ... цікаво, дівчинка, яка тобі погрожувала того вечора назвалася, чи так і залишилась інкогніто? :glare:

как там из философии..а, Маш?   

Самовдосконалення  :yes: - наша перша установка не заради себе,а заради дорогих нам створінь  :yes:

Теж Дарин, думки "на папері"

Оффлайн Elite F

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #153 : Май 26, 2008, 11:17:28 »
.

Оффлайн Freya

• Новичок
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #154 : Май 26, 2008, 11:38:04 »
Если что не так - извините! Давайте жить дружно!!! ;)

Оффлайн Unison

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #155 : Май 26, 2008, 11:42:20 »

а записи оставляю ..все :rolf:..хай внуки читают)))
так что, Ася/Unison, береги наши посты  :sarcastic: :sarcastic:

смотри мне  :sarcastic: