Голосование

Заборонити розміщення антиукраїнських постів, аватарів

так
27 (61.4%)
ні
16 (36.4%)
мені байдуже
1 (2.3%)

Проголосовало пользователей: 41

Голосование закончилось: Март 24, 2014, 06:53:47

Автор Тема: Україна - єдина! Досить російського шовінізму і агресії!  (Прочитано 40807 раз)

Оффлайн Алльо:)

• Герой
    • Просмотр профиля
пенсию пенсионерам платят за счёт нынешних работающих граждан
особисто мені не подобається, що за рахунок моїх дуже не малих відрахувань оплачуються пенсії бабуськам, які підтримують іноземні вторгнення і заперечують моє право на протест проти банди. Іншими словами, була б моя воля, такі б пенсіонери чекали пенсію від тих, за кого так щиро вболівають.

Т.е., мы, пенсионеры, заработали ПРАВО на пенсию.
добре, що ви знаєте свої права. І зовсім непогано було б, якби Ви знали ще й свої обов*язки. Принаймні, моральні. Перед тими, за чий рахунок платиться вам пенсія.

Оффлайн Habanera

• Герой
    • Просмотр профиля
Слышали такое умное слово?

Слышала )
Сегодня заплатили в ПФ, а завтра Россия лишила Украину денежной массы. Талоны, купоны помните? А как остановились предприятия, потому что были завязаны на другие предприятия, которые оказались заграницей?

Оффлайн Мария Горовая

• Герой
    • Просмотр профиля
завтра Россия лишила Украину денежной массы
Денежной массы лишила)))
А тех кто ее создает - оставила))))

Оффлайн Мария Горовая

• Герой
    • Просмотр профиля
особисто мені не подобається, що за рахунок моїх дуже не малих відрахувань оплачуються пенсії бабуськам, які підтримують іноземні вторгнення і заперечують моє право на протест проти банди. Іншими словами, була б моя воля, такі б пенсіонери чекали пенсію від тих, за кого так щиро вболівають.
Тобто - нехай помруть з голоду, за те що мають нахабність мати іншу з Вами думку?
Чудово.

• Герой
    • Просмотр профиля
Тобто - нехай помруть з голоду, за те що мають нахабність мати іншу з Вами думку?
хотілось би, щоб саме так було. В ідеалі. Однак, на превеликий жаль, такі з голоду не помруть. Вони зранку біжать по пенсію, а увечері розказують про свої права і обливають болотом тих, хто працює на їхню пенсію.

Зюлейка

• Гость
1) Не учите меня жить (с)
2) Не считайте мои деньги
3) Обеспечьте закон, по которому мне не будут платить пенсию - раз у нас теперь конституционное гос-во, всё надо делать по закону, а не форумах считать чужие деньги. Що зранку, що звечора, однаково це набридло вже. Може, саме мені пенсію виплачують з грошей моїх однодумців - як це перевіриш? Нас багато...
Засопокойтесь вже. На добраніч.

• Герой
    • Просмотр профиля
Зюлейка, не смішіть. Навряд чи пенсіонера вже чогось навчиш.
А ті, хто працює, а не краде, були на ненависному Вам Майдані, щоб мати обов*язок не лише на ваші пенсії та ваших кумирів заробляти, але й право - хоч трохи ще й на себе.

Оффлайн Habanera

• Герой
    • Просмотр профиля
Денежной массы лишила)))
А тех кто ее создает - оставила))))

отожбо. Стоите Вы такая с удочкой и есть хотите, а вокруг ни воды, ни рыбы )))

Зюлейка

• Гость
Цель у вас была благая, дай Бог, конечно, чтобы это было не зря.
Просто мы расходимся во взглядах на методы.
Зачем ругаться и сокращать себе этим жизнь? Давайте, каждый из нас будет делать, что он может. В глобальном масштабе я - пас, а в местных делах пытаемся кой-чего добиться, а именно - спасти в любимом городе исторически ценные здания и прочие объекты от разрушения и уничтожения. Так что не такие уж мы равнодушные.

Оффлайн Invisible

• Герой
    • Просмотр профиля
Отличную тему нашли чтобы поругаться  :fool:

Оффлайн Мария Горовая

• Герой
    • Просмотр профиля

В соответствии с названием темы.
Отличная иллюстрация шовинизма и агрессии.

• Герой
    • Просмотр профиля
  :sarcastic: та ні, Сергію, немає тут чого сваритись.
Це всього-навсього чергова спроба  достукатись до совісті. Через посередництво Пенсійного фонду України  :sarcastic: