Автор Тема: Хутор Малёванка.  (Прочитано 317911 раз)

ФАТИ

• Гость
Re: Всех не спасёшь,но попытаться можно....
« Ответ #288 : Март 09, 2010, 14:28:25 »
Моя твоя не понимает ;)
Я про вашу конюшню требую  :glare:

А на кон заводе, эт да. Там 2 часа пролетают.  На пол дня ехать нуна. :8):

Оффлайн ЛУНА

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #289 : Март 09, 2010, 14:35:10 »
Я про вашу конюшню требую  :glare:
А нема сёдня фоток.Я фотик на конюшне забыл.Завтра выложу прогулку Ворона и Орлы.А Боську не смогла сфотать,уж больно штрыкал,надо было следить шоб не шмякнулси на попу! :8):

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #290 : Март 10, 2010, 10:13:44 »
О, в наших рядах прибыло!  Всё пытаюсь понять кто это, moysik ? и никак. :scratch:
Привіт! Фати, мене, як здається і Вас, звуть Свєта. І з Вами ми ще не знайомі. Вірніше Ви зі мною - ні. А я з Вами, можна сказати, віртуально. Бо дещо чула від Юлі і Галі, а ще я навіть читала про Вас і Фатіму статтю в газеті, здається "молодий буковинець". А про те, що Ви пишете про коней, то відчуваю, що таки Ви праві. Мені уже Галина розповіла про поїздку на кінзавод і про те, що зараз там можна купити недорого кобилку, і я вже вже другий день лищ про це і думаю. :unsure:

ФАТИ

• Гость
« Ответ #291 : Март 10, 2010, 10:32:59 »
А про те, що Ви пишете про коней, то відчуваю, що таки Ви праві. Мені уже Галина розповіла про поїздку на кінзавод і про те, що зараз там можна купити недорого кобилку, і я вже другий день лищ про це і думаю.

Можно я сделаю так  :rolf:   

Оффлайн ЛУНА

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #292 : Март 10, 2010, 11:00:49 »
зараз там можна купити недорого кобилку, і я вже вже другий день лищ про це і думаю. :unsure:
Ну вот,начинается.Но есть одно "НО"-по закону ты должна сначала купить седло.У наших конников это как проклятье:сначала ты покупаешь седло(хочеться ж что нибуть своё от "лофадок" иметь и не проходит полгода как ты загадочным образом становишься коневладелицей! :rolf:

Оффлайн ada

• Герой
  • лошади это чудо!
    • Просмотр профиля
« Ответ #293 : Март 10, 2010, 11:02:33 »
блин и со мной такое было... примета однако! :sarcastic:

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #294 : Март 10, 2010, 11:14:13 »
Фати, дякую за підтримку!
Луна, не знаю як сідло, але чоботи я вже замовила і днів через 10 обіцяли, що пошиють. Трохи смішно h:DD ні "хрена" ще не вмію, а чоботи замовила! Мені задється, що ця "хвороба" наша передається навіть через екран компа без безпосереднього контакту. Бо я тут ще начиталась щоденників - і усе  :madgirl:. Чоловік, здається, вже зрозумів, що це у мене невиліковне з дитинства і майже не пручається. Сказав, що вже готовий коня купити, але от питання де його тримати я маю вирішити сама. h:cry

Оффлайн ЛУНА

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #295 : Март 10, 2010, 11:18:51 »
А вот обещанные фотки с выходных.
Ворон-одинадцатилетняя "деточка" во всей красе:

Свеча по команде.Этому его Галка научила на ещё на базе.Оказывается помнит.

И просто брыки-штрыки:

Полёт "бабочки":

И конечно же за все эти извояния перед нами,коня заслужил бублик,который терпеливо ждёт его выдачи:

Оффлайн ЛУНА

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #296 : Март 10, 2010, 11:26:19 »
але от питання де його тримати я маю вирішити сама. h:cry
Думаю эту проблему можно будет как нибуть решить.А вот перед покупкой надо всё таки попробывать-как это иметь своего коня.Для этих целей у меня есть конь которого можно взять сначала в оренду(ты на нём ездила в понедельник),а потом решать.P.SМожно купить коня который уже емеет где стоять.

Орла на прогулке.

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #297 : Март 10, 2010, 11:32:25 »
Дякую. Думаю, як лиш розпогодиться, зустрінемось і обговоримо це питання. Бо я добре розумію, що не все так просто як здавалось у дитинстві. І з покупкою не хосу поспішати (розумом), але емоції просто пруть - спробую з ними справитись і направити у потрібне русло. А поки, як каже мені чоловік, пробуємо для початку завести собаку (я їх теж дуже люблю, але не так як коней, звичайно).
А згодом, побачимо...

Оффлайн moysik

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
« Ответ #298 : Март 10, 2010, 11:40:13 »
Про те, щоб потримати  зовсім недовго маленького коника, який ніколи не буде створювати ніяких проблем і незручностей я спробувала переконати батьків. Але після того, як ми "сплавили" їм у село 3 поросят на вигодовування і крім того, що забезпечуємо їх кормами, більше нічого не робимо, то вони не дуже серйозно сприйняли мою пропозицію. І крім того, думають, що ц е у мене дитячі забаганки прокинулись. Але я їх теж розумію, бо вони обоє працюють у школі з ранку до вечора (а тато ще і директором) і часу у них теж дуже мало. Та і я не зможу так часто приїжджати, все таки біля 30 км. від міста. Правда на мою пропозицію зразу пристав дідусь, у нього колись теж був кінь. Але я неможу так зробити, бо йому вже як-ніяк 80. :unsure:

Оффлайн ЛУНА

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #299 : Март 10, 2010, 11:58:15 »
На счёт содержания это не проблема.Так как у нас в планах постройка конюшни с денниками в оренду.
Ну,а 30км. конечно не мало,но спроси у ФАТИ-она прекрасно справляется с таким расстоянием.
В любом случае мечты сбываются-это я знаю точно.Я мечтала об одном коне,а теперь у меня пять и ничего,справляюсь.Хотя первого тож покупала на одних эмоциях и ещё год не могла поверить,что у меня есть своя конюня. h:hi: