Автор Тема: Здача на разряд  (Прочитано 16870 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Timbuktu

  • Гость
Re: Здача на разряд
« Ответ #12 : Апрель 16, 2010, 20:15:22 »
Залежить від того, на який розряд. Інформація, подана нижче, вже не свіжа, могли бути внесені зміни, але від неї можна відштовхуватися. А якщо хтось має свіжіші дані - нехай мене виправить ;).


ЄДИНА СПОРТИВНА КЛАСИФІКАЦІЯ УКРАЇНИ НА 2002-2004 рр.

КІННИЙ СПОРТ

(виїздка, подолання перешкод, триборство)

ЧОЛОВІКИ ТА ЖІНКИ

Посісти місця на одному з перелічених змагань:
Майстер спорту України міжнародного класу

1-8 – на Іграх Олімпіади;

1-6 – на чемпіонаті світу;

1-3 – на чемпіонаті Європи;

1 – на міжнародних змаганнях категорії «А», які включено до календаря Міжнародної федерації кінного спорту;

1 – на етапі розіграшу Кубку світу з олімпійських видів програми або 1-3 – у фінальних змаганнях;

1 – на першості Європи серед юніорів і юнаків.
Майстер спорту України

1-3 – на чемпіонаті України з тих видів програми, у яких розігрується звання «Чемпіон України»;

1 – на Спортивних іграх молоді України або Юнацьких спортивних іграх України в тих видах програми, де розігрується звання «Переможець».
ВИЇЗДКА

Майстер спорту України міжнародного класу

1 – на міжнародних змаганнях за програмою «Великий приз» в особистій чи командній програмах за умови участі не менше 4 країн або набрати не менше 65% позитивних балів.
Майстер спорту України

На міжнародних змаганнях за програмою «Великий приз» не менше 62% позитивних балів або за програмою «Середній приз № 1, № 2» набрати не менше 63% позитивних балів.

На першості Європи серед юніорів чи юнаків за програмою «Командний приз» або «Особистий приз» набрати не менше 60% позитивних балів.

На чемпіонаті України чи у розіграшу Кубку України за програмою «Великий приз» в особистій чи командній програмах набрати не менше 63% позитивних балів.

Кандидат у майстри спорту

На всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах і першостях ФСТ і відомств, областей чи міст – обласних центрів, які включено до Єдиного календарного плану змагань України чи Федерації кінного спорту України за програмою «Великий приз» в особистій чи командній програмах, набрати не менше 58% позитивних балів

або не менше 60% позитивних балів за програмою «Малий приз», «Середній приз» в юніорських або юнацьких кінних змаганнях.

І розряд

На всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах і першостях ФСТ і відомств, областей чи міст – обласних центрів, які включено до Єдиного календарного плану змагань України чи Федерації кінного спорту України за програмою «Великий приз» в особистому чи командному заліках, набрати не менше 50% позитивних балів

або не менше 55% позитивних балів за програмою «Малий приз», «Середній приз» в юніорських або юнацьких кінних змаганнях.
II розряд

На змаганнях будь-якого рангу набрати не менше 52% позитивних балів за програмою «Малий приз» в юніорських, юнацьких кінних змаганнях.
III розряд

На змаганнях будь-якого рангу набрати не менше 50% позитивних балів за програмою «Малий приз» в юніорських, юнацьких кінних змаганнях.
ПОДОЛАННЯ ПЕРЕШКОД

Майстер спорту України міжнародного класу

На міжнародних змаганнях за програмою «Великий приз» які включено до календаря Міжнародної федерації кінного спорту не отримати штрафних очок в одному гіті на маршруті з висотою перешкод 150 см або в двох гітах не більше 4 штрафних очок за умови участі не менше 4 країн

або в одному гіті не більше 4 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 160 см або у двох гітах не більше 8 штрафних очок.

Майстер спорту України

На міжнародних змаганнях за програмою «Великий приз», які включено до календаря Міжнародної федерації кінного спорту, не отримати штрафних очок в одному гіті на маршруті з висотою перешкод 140 см або в двох гітах не більше 4 штрафних очок за умови участі не менше 4 країн.

На міжнародних змаганнях, чемпіонаті або першості України, у розіграшу Кубку України в одному гіті отримати не більше 4 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 150 см або у двох гітах не більше 8 штрафних очок

або в одному гіті не більше 8 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 160 см або у двох гітах не більше 16 штрафних очок.

Кандидат у майстри спорту

На всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах і першостях ФСТ і відомств, областей чи міст – обласних центрів, які включено до Єдиного календарного плану змагань України чи Федерації кінного спорту України в одному гіті, отримати не більше 8 штрасрних очок на маршруті з висотою перешкод 150 см або у двох гітах не більше 16 штрафних очок

або в одному гіті отримати не більше 4 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 140 см або у двох гітах не більше 8 штрафних очок

або в одному гіті не мати штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 130 см або у двох гітах не більше 4 штрафних очок.

І розряд

На національних змаганнях, чемпіонатах і першостях ФСТ і відомств, областей чи міст – обласних центрів, які включено до Єдиного календарного плану змагань України чи Федерації кінного спорту України, отримати не більше 16 штрафних очок в одному гіті на маршруті з висотою перешкоді 50 см

або отримати не більше 8 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 140 см

або отримати не більше 4 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 130 см

або не отримати штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 120 см.

II розряд

На змаганнях будь-якого рангу отримати не більше 4 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 120 см

або не отримати штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 110 см.

III розряд

На змаганнях будь-якого рангу отримати не більше 4 штрафних очок на маршруті з висотою перешкод 100 см.

Примітки:

Якщо маршрут другого гіту скорочено, враховується результат тільки першого гіту.
Результати не враховуються на швидкісних маршрутах та під час спеціальних змагань з подолання перешкод.
 
ТРИБОРСТВО
Майстер спорту України міжнародного класу

1-3 – на міжнародних змаганнях, які мають ранг не нижче двох зірок та включено до календаря Міжнародної федерації кінного спорту за умови участі не менше 4 країн

або на міжнародних змаганнях, які мають ранг не нижче трьох зірок, не отримати штрафних очок на перешкодах траси польових випробувань «відрізку Д».

Майстер спорту України

1-3 – на міжнародних змаганнях, які мають ранг не нижче однієї зірки та включено до календаря Міжнародної федерації кінного спорту;

1-3 – на чемпіонаті України, першості України серед юніорів, які мають ранг не нижче однієї зірки, отримати не більше 75 штрафних очок;

на міжнародних змаганнях, які мають ранг не нижче двох зірок та включено до календаря Міжнародної федерації кінного спорту, увійти до числа 50% кращих спортсменів.

Кандидат у майстри спорту

На чемпіонаті або першості України, які мають ранг не нижче однієї зірки, отримати не більше 100 штрафних очок за програмою триборства

або на змаганнях, які мають ранг не нижче двох зірок, отримати не більше 110 штрафних очок за програмою триборства

або на наведених вище змаганнях отримати не більше 80 штрафних очок за скороченою програмою триборства з трасою польових випробувань із відрізками А, Д.

І розряд

На всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах і першостях ФСТ і відомств, областей чи міст – обласних центрів, які включено до Єдиного календарного плану змагань України чи Федерації кінного спорту України, що мають ранг не нижче однієї зірки, отримати не більше 100 штрафних очок за програмою триборства та завершити її повністю

або на цих змаганнях отримати не більше 110 штрафних очок за скороченою програмою триборства з трасою польових випробувань із відрізками А, Д.

II розряд

На змаганнях будь-якого рангу отримати не більше 90 штрафних очок за програмою двоборства на маршруті з висотою перешкод 100 см.
Примітки:

Скорочена програма триборства з відрізками А, Д включає дистанцію кросу від 2500 до 4500 метрів.
Спортсменам III розряду присвоюється розряд за умови виконання контрольних нормативів ЗФП, в яких потрібно набрати 12 балів у трьох вправах за вибором (таблиця). Умови виконання нормативів наведено у додатку 2.
 
Нормативи загальної фізичної підготовленості, бали

Вправа   Стать   III розряд
5   4   3
1. Біг 60м, с   юнаки   9,0   9,3   9,6
дівчата   10,0   10,3   10,5
2. Стрибок у довжину, см   юнаки   200   190   180
дівчата   170   160   150
3. Згинання і розгинання рук в упорі лежачи на підлозі, разів   юнаки   20   18   16
дівчата   16   14   12
4. Упор стоячи, упор присівши, упор лежачи, упор присівши, упор стоячи, разів на 1 хв.   юнаки   20   18   16
дівчата   15   13   11


Оффлайн begonia

  • Энтузиаст
  • **
  • Сообщений: 67
    • Просмотр профиля
Re: Здача на разряд
« Ответ #13 : Апрель 18, 2010, 17:21:29 »
мне на3

Оффлайн Семеновна

  • Бывалый
  • ***
  • Сообщений: 213
    • Просмотр профиля
Re: Здача на разряд
« Ответ #14 : Май 04, 2010, 17:26:08 »
до 2-го разряда можно выполнить на квалификационных соревнованиях (междусобойчик),даже если наедешь больше %,чем на 2-й,больше разряд не дадут