У меня тот же вопрос - зачем ты покупал кильку? -))))) и в каких объемах?
На случай атомной войны
. У меня дома запас консервов на два месяца. Только, как я сейчас понимаю, консервы-то разные покупать нужно! Потому что когда у них выходит срок хранения, десять одинаковых консервов жрать просто противно
!
Тю, включай фантазію:
1. Картопляний суп - картопля закипіла, кидаєш консерву, ложку сухого базиліку і зажарочку з цибульки-моркви.
2. Капусняк - пасеруєш моркву, цибулю, болгарський перець, добавляєш після помідорку і консерву, кидаєш в киплячий бульйон з капустою і картоплею.
3.Салат - варена морква, картопля, піджарена цибулька, консерва, терте яєчко накладаєш шарами, промазуєш майонезом.
4. Рулет - розгортаєш лаваш (знаєш є такі що "конвертиками" продаються, бери сразу три), мазаєш майонезом, посипаєш тертим сиром і накриваєш ще одним лавашем, котрий промазуєш вмістом консерви ну і зверху третій - котрий майонезом мазаєш. Згортаєш і ставиш в холодильник на дві години.
5.Другий салат - терта морква, цибуля "кільцями", кілька без соуса, олія без запаха.
6. Ще один - солений огірок, варений рис, зелень, кілька, майонез, червоний перець.
Ще підказати?

Ех, ми в студентські роки таке витворяли на кухні...