Автор Тема: Просьба модераторов удалить тему.  (Прочитано 22771 раз)

Оффлайн Рыбка-Ко

• Энтузиаст
  • **
  • С улыбкой по жизни
    • Просмотр профиля
Адекватная ли цена на лошадь?
« Ответ #24 : Июнь 25, 2015, 19:24:16 »
Мне кажется, что эта тема вообще не корректна. Если есть лошадь, а цена на нее вам не подходит, то это просто не ваша лошадь. И все равно какие аргументы: больная, хромая, кривая и тд. Раз продавец выставил такую цену, значит лично для него она адекватна. Ищите дальше.

Оффлайн Алльо:)

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #25 : Июнь 25, 2015, 19:29:52 »
що ж тоді давайте не хаяти наш уряд, і будим робити вигляд що нас все влаштовує, хліб подорожчав - не привід обговорювати ціноутворення значить так треба, росте комуналка - значить так теж треба..... Ось так і будем жити?
:facepalm:
та...  хліб подорожчав, комуналка росте. Ще й коня хтось не за ту ціну продає... Оце таки проблема!

Оффлайн WWF

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #26 : Июнь 25, 2015, 19:30:42 »
будь ласка прошу модераторів закрити тему, бо бачу що багатьом не приемні такі питання.

п.с. Я так зрозумів для декого ситуації коли мясники ломять ціну і коли вона для вас непомірна простіше пройти далі, ніж її аргументувати якось. Я ж спробую зробити трохи більше. Не до цієї ситуації конкретно, але вже таке було і повезло що люди пішли на зустріч і коня таки вдалось спасти.

Оффлайн Criminal Mind

• Герой
  • ниии...чего не понимаю...
    • Просмотр профиля
« Ответ #27 : Июнь 25, 2015, 19:38:48 »
обсуждение цены-неккоректно в любом случае....но иногда продавцы(редко что-то продающие) просто не изучив рынок и немного "не в теме"....немного преувеличивают и завышают цену....но можно ж лично торговаться,аргументировать.....и договориться.

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #28 : Июнь 25, 2015, 19:42:46 »
будь ласка прошу модераторів закрити тему, бо бачу що багатьом не приемні такі питання.
багато хто залишає за господарем право на встановлення ціни.
Вам порада: коли буде продавати, до прикладу, козу, обов*язково відкрийте тему щодо обговорення ціни - хай громада визначить - чи не задорого продаєте.

Оффлайн WWF

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #29 : Июнь 25, 2015, 19:44:20 »
я думаю тут не той випадок, різниця як для мене занадто велика між реальною і озвученою ціною, но то таке. Сподіваюсь що можливо тема якось вплине на формування ціни у власника, якщо йому покажуть що думає більщість користувачів а не просто будуть збивати ціну бо їм так кортить. Що є реальні підстави для цього. Людині якщо не байдуже то вона перегляне свою пропозицію.

.....Видно я дивлюсь на світ трохи під інших кутом.

Алльо:) - конкретно до вашої поради - я якщо щось продаю то завжди зважаю на ринкову ціну, незважаючи що я продаю. І як правило якщо я це дійсно хочу терміново продати я ставлю навіть меньше. Мені не шкода трохи втратити. Тим паче я зважаю на аргументи якщо дійсно я десь завищую.

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #30 : Июнь 25, 2015, 19:53:02 »
Видно я дивлюсь на світ трохи під інших кутом.
і при цьому зі свого "кута" Ви безцеремонно влазите у чужі справи, заглядаєте у чужі гаманці і влаштовуєте, м*яко кажучи, не чоловічі базари навколо чужої тварини.

Оскільки Ви додали щодо свого відчуття цінової справедливості в умовах ринку, то ще одна порада: утворіть тут Експертну раду з ціноутворення. З тим модератором, що переніс цю тему оффтопу. І в правила внесіть: "Розміщувати оголошення про продаж коней виключно після згоди ЕР із запропонованою ціною".

Оффлайн WWF

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #31 : Июнь 25, 2015, 19:58:14 »
ну що я можу сказати - хотів як краще, вийшло як завжди.

Скажіть в данній ситації що найбіль вирогідніше - знайти кобилі гарні руки при не зміні умов продажу чи уйти на м'ясо в кінці кінців незалежно від причин (не має можливості лікувати і утримувати чи треба буде терміно гроші)?

Оффлайн Рыбка-Ко

• Энтузиаст
  • **
  • С улыбкой по жизни
    • Просмотр профиля
« Ответ #32 : Июнь 25, 2015, 20:04:35 »
Ну в данной ситуации вы устроили такую антирекламу, что и по мясной цене эту несчастную кобылу никто не заберет

Оффлайн Criminal Mind

• Герой
  • ниии...чего не понимаю...
    • Просмотр профиля
« Ответ #33 : Июнь 25, 2015, 20:08:53 »
это да......у кобылы очень хорошие глаза.......антиреклама ей точно не нужна......

Оффлайн stakantin

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #34 : Июнь 25, 2015, 20:13:48 »
Ну и зачем вы на человека напали? Он разве цену обсуждать собирался? Он спросил всего лишь совета, стоит ли эта лошадь таких денег или нет? А вы тут нахамили ему. Позор.

і при цьому зі свого "кута" Ви безцеремонно влазите у чужі справи, заглядаєте у чужі гаманці і влаштовуєте, м*яко кажучи, не чоловічі базари навколо чужої тварини.
Вот это вообще хамство.

Оффлайн WWF

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #35 : Июнь 25, 2015, 20:20:19 »
яку ж я антирекламу зробив? якщо навіть я бачу що там не все добре, а далеко не фахівець...... Тай не знаю чи буде краща ситуація коли її візьме хтось не досвідчений і не підозрючий що там є серйозні проблеми. Не кожен витягне. Чи вам головне просто комусь впарити а далі що буде то буде, витягнуть чи ні вже не важдливо? Я б не хотів потрапити у таку ситуацію, людина має свідомо йти на такий крок і зважувати на свої можливості.