Тема тепер в Конференц-залі, так як не суто ветеринарна.
Взагалі ветеринари, що приїздять до Дроу - якісь святі, чи що? Бо якби мені сказали, що перед маніпуляціями я можу мити руки холодною водою, і пофіг, що пальці втратять чутливість і не будуть гнутись, і якщо я така цаца, то сама із собою термос привезу, другий би раз я не їхала.
Ну от серйозно, хто другий раз приїде, наприклад, на кастрацію, якщо коня можна оперувати лише на вулиці, бо навіть подовжувача в конюшню не затягнеш? А власник стоїть і каже, що фіг я буду ветеринару догоджати, хай при свічках шиє.

А пасаж про конзаводи і диких маток, яких треба оглядати прямо в гектарній леваді, порадував)))) Те, що в конзаводах станки, де фіксують за ноги при розчистці особливо диких - величезна таємниця?
І от кожне повідомлення про те, що умов нема і їх навіть не будуть намагатись створити - притягнути автономне освітлення, чотирі відра гарячої води та розкладний стіл для інструментів важко? Вас взяли на роботу програмістом, але не дали комп"ютер і навіть розетки нема. Ви ж програміст, ви ж мусите працювати в будь-яких умовах, інакше що ж ви за програміст?