Анка, якщо ви про це:
перечитай свои посты и поймешь как я их восприняла.Именно как против гуманности!Я нелюблю многих людей-они жестокие и несправедливые.Вот как ты,например.А животное никому зла не желает,оно просто хочет жить.Самое плохое что я находила в характере лошади-это эгоцентризм.Но ведь они никому зла не желают,просто видят все из своего угла.
А вот люди могут убивать лишь ради мести,и самое страшное,ради удовольствия-охота-благородно,да?А,по-моему,НЕТ!А чем от охоты отчичается сдать на мясо ради поездки в одессу?Что ему мешало просто ПРОДАТЬ??
то не беріть дурного в голову.

Якщо люди не вважають за потрібне "відмітитись" у кожній темі про допомогу коням десятком ридаючих смайликів, це ще не означає, що їм не шкода і не хотілося б допомогти. Якщо людина може реально допомогти, то вона бере й допомагає, часто навіть не залишаючи коментарів на форумі. А якщо допомогти немає змоги, то ахати, охати й обзивати винуватців виродками - це дитинність або ж інфантильність. А у даній конкретній темі випадок узагалі, ІМХО, не найгірший із бачених тут. Та й допомогти там уже нічИм не можна, залишається тільки переливати з пустого в порожнє.