Та чогось подумала, що після змагань у закритому манежі буде повно народу, і попхалася на іподромне коло. Сама-самісінька. Як тільки відійшла від конюшні, вже було зрозуміло, що кінь веселий. Чи то на нього так похолодання вплинуло, чи те, що почали давати вітаміни. Або треба нарешті визнати, що він остаточно вилікувся, і хай працює "по дорослому"

Сніг на полі є, але сугробів, щоб коню не було як вимахуватися, поки що не спостерігається. Зі змінним успіхом проїхали майже коло, коли я вирішила, що нема чого так перти, а він вирішив, що з цим не погоджується. Козел чорний

Під час виконання сальто вперед розумію, що повід міцно тримаю в руках (вперше у житті!) Отже, треба тримати й надалі, щоби потім не бігати-ловити по цілому іподрому. Впала я нормально, але через те, що чорний козел не набігався, зупинятися він не збирався. Простягнув мене спиною по снігу пару метрів, потім сіпнувся в сторону. У результаті потягнула плече, а бігати за ним все одно довелося. (І телефон з собою не взяла - навіть не покликати нікого, щоби допомогли спіймати цього гада).
І тепер в мене знову депресняк, бо боляче і образливо