Автор Тема: temp  (Прочитано 7687439 раз)

Оффлайн Dobi

• Герой
    • Просмотр профиля
Re: temp
« Ответ #35736 : Январь 25, 2011, 16:00:42 »
Макс, треба будувати рядом з фазендою посадково-злітну смугу, ну чи хочаб гелікоптерну площадку ;) А то не буду де пташечку посадити :sarcastic:

Спробую-но я на рідній мові побалакати, бо у тому селищі, де я фазенду будую, майже усі по-українськи розмовляють. Тому, щоб налагодити з місцевими спільну мову, буду на тобі нашару тренуватися  :sarcastic:.
А взагалі, я хочу літати автожиром. Це така собі помісь літака и гвинтокрила. Швидший та тихіший за гвинтокрила, та ще й безпечніший. Але повільніший від літака.
А чого лише на мені? Я що самий лисий :sarcastic: Тут щей Тімбукту, Кат та Равлик, із тих хто відносно частенько бувають, з рідною мовою, а я так на прохання Гармошки.
Автожир будеш на базі таврюхи збирати? :)  Головне прицеп не забути, до нього вчіпити, а то куди сіно складати  :sarcastic:

Max T

• Гость
« Ответ #35737 : Январь 25, 2011, 16:45:39 »
З ними теж буду розбавляти російську українською :yes:. Становлюся справжнім білінгуалом  :cool:.
Автожиро-комплект збірний можна десь за 30000$ придбати. І шо мені подобається - йому для зліту 15 метрів полоси треба. А для посадки - зовсім нічого. Так шо йому для літовища прямий участок дороги катить (а поруч з фазендою така дорога є  :sarcastic:).

Garmata

• Гость
« Ответ #35738 : Январь 25, 2011, 16:46:47 »
З ними теж буду розбавляти російську українською :yes:. Становлюся справжнім білінгуалом  :cool:.
Автожиро-комплект збірний можна десь за 30000$ придбати. І шо мені подобається - йому для зліту 15 метрів полоси треба. А для посадки - зовсім нічого. Так шо йому для літовища прямий участок дороги катить (а поруч з фазендою така дорога є  :sarcastic:).

Тільки не "шокай"  :glare:

Timbuktu

• Гость
« Ответ #35739 : Январь 25, 2011, 16:55:43 »
Бий мене грім! :shocked: Цілих півсторінки україномовного темпу! :glad:

Де Равлик? Сюди її негайно! Бо з часом ця сторінка закопається у неосяжні глибини темпу, і Равлик мені не повірить, що вона існувала...

Оффлайн Dobi

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #35740 : Январь 25, 2011, 17:29:27 »

Де Равлик? Сюди її негайно! Бо з часом ця сторінка закопається у неосяжні глибини темпу, і Равлик мені не повірить, що вона існувала...
Нічого вона не пропаде, Макс її помітить у своєму змісті, який він складав.
Тільки не "шокай"  :glare:
Так може там де він фазенду будує так і розмовляють :glare:
І шо мені подобається - йому для зліту 15 метрів полоси треба.
А твоя злітна смуга під час дощу у багнюку не перетворюється?

Оффлайн Anka

• Герой
  • Если безобразие не остановить его надо возглавить!
    • Просмотр профиля
« Ответ #35741 : Январь 25, 2011, 17:42:51 »
Підтримаємо українського виробника! :glad: Ой, не... Шось не теє... :unsure: Коротше даєшь українську мову! :glad: :sarcastic:
Доречі помітила шо з легкістю переходжу на "рідну" коли розмовляю з україномовними людьми, а коли от так сам сидиш за компьютером то намагаєшся згадати як то воно буде укрїнською, отеє кляте слово, як його, ну отеньке....

Max T

• Гость
« Ответ #35742 : Январь 25, 2011, 18:18:59 »
Тільки не "шокай"  :glare:

(ковыряясь в носу и изредка рассматривая козюли) а почему это? По-русски, значит, можно, а по-украински - нет? А ведь "шо" более присуще именно украинскому языку. Можно сказать, это одна из отличительных черт украинцев, по которой их сразу узнают в России  :glare:. Меня в Турции сибиряки мгновенно вычислили именно по шоканью.

Ги  :sarcastic:.

А твоя злітна смуга під час дощу у багнюку не перетворюється?

Не знаю. У крайньому випадку буду сідати на воду  :glare:.

Підтримаємо українського виробника! :glad: Ой, не... Шось не теє... :unsure: Коротше даєшь українську мову! :glad: :sarcastic:
Доречі помітила шо з легкістю переходжу на "рідну" коли розмовляю з україномовними людьми, а коли от так сам сидиш за компьютером то намагаєшся згадати як то воно буде укрїнською, отеє кляте слово, як його, ну отеньке....

А ще намагаєшся відшукати букву "ї" на російськіх клавішах.

:end:

Ыыы. Походу, я открыл шкатулку Пандоры  :sarcastic:. Эдак мне скоро придётся дополнительно практиковаться на русском, чтоб не забіть его.

Оффлайн Dobi

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #35743 : Январь 25, 2011, 19:40:53 »
У мене то саме, на якій з двох звертаються на такій і відповідаю, десь там автоматичний перемикач стоїть.
Так співпало чи що, а я тут https://uahorses.com/Forum/index.php?topic=100.35430 пропонував вівторок україномовним зробити, а сьогодні якраз вівторок і він таким і вийшов  :glad:
Не знаю. У крайньому випадку буду сідати на воду  :glare:.
А ще намагаєшся відшукати букву "ї" на російськіх клавішах.
Ну тоді потрібне ще одне доопрацювання щоб на воду сідати, водні лижі, ото буде апарат  :sarcastic:
Буква "ї" то ще нічого, а апостроф поставити, у ворді то я знаю як поставити не переключаючи мову набору, а тут так не виходить.:)

Garmata

• Гость
« Ответ #35744 : Январь 25, 2011, 20:15:31 »
Тільки не "шокай"  :glare:

(ковыряясь в носу и изредка рассматривая козюли) а почему это? По-русски, значит, можно, а по-украински - нет? А ведь "шо" более присуще именно украинскому языку. Можно сказать, это одна из отличительных черт украинцев, по которой их сразу узнают в России  :glare:. Меня в Турции сибиряки мгновенно вычислили именно по шоканью.

(бьет линейкой по руках) ЩО! Що!!

Оффлайн Dofina

• Герой
  • Зная ваши ценности нет желания вам нравиться.
    • Просмотр профиля
« Ответ #35745 : Январь 25, 2011, 20:23:41 »
По-русски - Что... дерЁвня.  :glare:

Garmata

• Гость
« Ответ #35746 : Январь 25, 2011, 20:33:47 »
Тю. Мы ж украинский учим  :tong:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #35747 : Январь 25, 2011, 20:34:32 »
Божежмiй. Тiки вiдвернешся - а тут вiдразу отакий гармидар.