Автор Тема: temp  (Прочитано 7645060 раз)

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Re: temp
« Ответ #36564 : Февраль 28, 2011, 20:34:39 »
А "досвічені" пілоти нп. польської авіакомпанії "Льот" ввечері перед вильотом напиваються так, що вилазять на другий поверх на карачках.
Как ентот, диплодокмированый нжинер-иследаватель по СУЛАиК могу сказать, что даже в таком состоянии уронить современный самолет крайне сложно. Проблемы, если возникают - то на уровне техники, а не людей. Человек - вообще звено чистого запаздывания, что с него взять. И да, статистика утверждает, что у человека больше шансов попасть под машину, чем свалиться с неба. Хотя с неба, конечно, зрелищней.

ЗЫ Моя ава только у меня пропала или вообще?

Garmata

• Гость
« Ответ #36565 : Февраль 28, 2011, 20:37:22 »
А спазмолгон имеет другое действие :yes:

О! А расшифруй плз  :8):

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36566 : Февраль 28, 2011, 20:39:43 »
Моя ава только у меня пропала или вообще?
Я бачу.
Не дают просто нормально работать...
Ну пожалійся нам  :yes:

Timbuktu

• Гость
« Ответ #36567 : Февраль 28, 2011, 20:42:10 »
Ну, "бюджетники" часто купують літаки, які списують регулярні авіалінії, коли оновлюють парк. Але я не вважаю, що це так уже погано. Б/у - ще не означає вбитий і небезпечний. Ми ж не викидаємо свої пральні машини чи холодильники, коли минає 1 рік гарантії... Про перекуплені літаки я (кілька сторінок тому) написала тільки для того, щоб навести кілька прикладів того, на чому економлять бюджетні авіалінії.

(До речі, прочитала про викрутку і згадала таку придибенію: нещодавно наш літак (власність КБ Антонова) затримали в якійсь із країн (не пам'ятаю, в котрій саме, боюся збрехати) за те, що при його огляді помітили: одна з деталей двигуна(!) приклеєна клеєм(!!!). Дякувати богу, літак здійснював грузові перевезення, а не пасажирські.)

Взагалі, треба кінчати думати про технічний стан літаків і кваліфікацію механіків і пілотів, бо я так зроду більше не ризикну відриватися від землі :sarcastic:

Max T

• Гость
« Ответ #36568 : Февраль 28, 2011, 20:43:39 »
Мах, ну в тебе якісь ширпотребні аргументи, чесне слово. Ти щиро вважаєш, що терпіти спазми у судинах головного мозку і чекати, поки шляк трафить, каще, ніж випити таблетку?

Ні.  :sarcastic: Я просто вий#$увався - так як вже не сповідую те, що колись пропагував.
Хоча... в кожнім жарті є частка жарту. Прочитайте все ж, на всяк випадок, Хемницьку програму (розшариваю документ)  :unsure::
https://docs.google.com/Doc?docid=0AXH8lCR0kaxuZGc5cHBkZjhfMzNmcno4d3pocQ&hl=en

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36569 : Февраль 28, 2011, 20:47:02 »
Ну пожалійся нам  :yes:
Это некорректно) Сор из избы и все такое)

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36570 : Февраль 28, 2011, 20:52:55 »
А я сама собі заважаю працювати  :sarcastic:
Тиждень перекладала фільм - було так цікаво. А тепер залишилося самісеньке фе: технічна документація та інструкції щодо інформаційної безпеки, а я замість цього слухаю "Плач Єремії"  :hehe:

Max T

• Гость
« Ответ #36571 : Февраль 28, 2011, 20:55:16 »
Негайно звільни себе з роботи!  :glare:

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
« Ответ #36572 : Февраль 28, 2011, 20:55:51 »
Слухай!
Они того стоят)

Оффлайн Kat

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #36573 : Февраль 28, 2011, 20:58:35 »
Ще трохи повтикаю і таки, мабуть, звільню. На сьогодні  :hehe:

Оффлайн Скажений_Равлик

• Новичок
  • *
  • Мене оберігає єгипетський бог спокою Танунах!
    • Просмотр профиля
« Ответ #36574 : Март 01, 2011, 09:55:59 »
Мде, я не тормоз, я повільний газ. :sarcastic:
І я копійку щодо дешевих авіаліній вставлю. h:blush Ці авіалінії також здешевлюють вартість послуг за рахунок купівлі-оренди-не-знаю-як-правильно повітряних коридорів, які знаходяться нижче тих же коридорів дорогих авіаліній. Відповідно, більша імовірність вляпатись у якусь бурю (бо на більших висотах бурі то і нема h:DD, але все ж вірогідність досить мала, літаки через хмари не літають, хоч трохи, але вище хмар), турбулентрість набагато збільшена, повітряні ями ті ж... Отаке.
О, а можна мені детальніше про потяг із Венеції до Києва або хоч де про це почитати? :max:
Ужо знайшла. h:blush

Max T

• Гость
« Ответ #36575 : Март 01, 2011, 11:38:39 »
(отплёвываясь от снега) УРРРАААААА!!! Весна пришла!!!!  :glad: