Ага

От в двох мінусах можна найти добрячий плюс!
Хліба немає - так заряджаємо хлібопічку і пробуємо різні рецепти - і з картопляною мукою і з сушеними помідорками і з копченим м"ясом ми хліб робимо!
Так прикольно! Не завжди получається

але в хаті стоїть смачний і теплий запах добробуту, а невдалі експерименти з"їдять собані.

Немає телевізора - всі кучкуємося на дивані, накриваємося пухнастим ліжником і розповідаємо страшні історії (" в одному темному-темному лісі, на чорній-пречорній галявині...

)
У нас кухня окремо на дворі (флігель) - так що граємо в карти, і хто програв, той біжить по заметах розігрівати обід і заварювати свіжий чай.
Вгадайте, хто програЄ найчастіше

Дай Боже здоров"ячка винахідникам хлібопічки та мультиварки!
Інет не шАрить - тю, не набираємо негативних емоцій!
А начальству скажемо - уж звиняйте, форс-мажор! І тихенько пригребу всі "хвости"

Одне жалко - за хуртовиною нічого не видно і можна легковажно юхнутися під чиїсь колеса.
Бо сніг такий липучий і вітер такий злостний, що йти нормально кудись неможливо

Навіть собаки не йдуть гуляти
хрюнделі такі - от як мені потім вольєр відмивати???
В лікарню добираємося дуже довго і з матюками.
Зате черг немає - і я спокійно пройшла на УЗД і навіть бачила що в мене таки буде Назарчик, бо "перчик" показали

Мінусуємо - я планувала приїхати в Київ, відчУхати квартиру, зробити зібранівку, наварити гуцульських страв і запросити-пригостити форумчан

Ага... тут така хуртовина що страшно за ворота визирнути, так що білети на поїзд на неділю пролетіли

До найближчого ж/д тільки гелікоптером і з парашутами

Ми на тиждень напланували гарно відпочити, бо дитячі канікули і треба їх так провести, щоб потім було що згадати!
Дуже хотіла поїхати в Полтаву - навіть зайцям своїм описала наш відпочинок і вони навіть пищали від захвату!
А тут ... облом!
Ех... йду страшилки розповідати!
До речі - а ви знаєте жУтік про дівчинку, котра не не слухалася мами і відкрила СТРАШНУ кімнату?