Автор Тема: Международные по выездке 2011. 17-19 июня (результаты стр. 5)  (Прочитано 75374 раз)

Оффлайн Tale

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
Спасибо! :yes:

Timbuktu

• Гость
Хочеться привітати Світлану Кисельову і Парижа із перемогою :glad:! Вони сьогодні показали прекрасну їзду в кюрі Великого призу! Зокрема досить важливою є, як на мене, перемога над польською вершницею Катаржиною Мілчарек на Еквадорі. Адже Катаржина, якщо мені не зраджує пам'ять, зараз очолює рейтинг спортсменів по центрально- і східноєвропейській зоні, а отже є основною конкуренткою Світлани на здобуття олімпійської ліцензії.
Слід відзначити, що виступ Катаржини і Еквадора був сильним, приємно було подивитись. Із приємних несподіванок можна назвати виступ спортсменки з Малайзії. Хоча вона і не становила загрози для лідерів змагань, зайнявши скромне п'яте місце, але спосіб поводження з конем у цієї дівчини з "екзотичної" для кінного спорту країни був значно делікатніший і миліший для ока, ніж, скажімо, їзда учасників із такої традиційно "кінної" держави як Нідерланди.
На окрему згадку заслуговують трибуни. Це, мабуть, вперше вони на змаганнях із виїздки не нагадували безлюдний острів. Багато вболівальників приїхали "озброєні" національною символікою і банерами. Нарешті вдалось почути на виїздці пристойні оплески :sarcastic:   

Оффлайн Г@р@ж

• Герой
    • Просмотр профиля
А где можно глянуть технические?

Оффлайн Antosha

• Авторитет
  • No hour is wasted that is spent in the saddle
    • Просмотр профиля
Хочеться привітати Світлану Кисельову і Парижа із перемогою :glad:! Вони сьогодні показали прекрасну їзду в кюрі Великого призу! Зокрема досить важливою є, як на мене, перемога над польською вершницею Катаржиною Мілчарек на Еквадорі. Адже Катаржина, якщо мені не зраджує пам'ять, зараз очолює рейтинг спортсменів по центрально- і східноєвропейській зоні, а отже є основною конкуренткою Світлани на здобуття олімпійської ліцензії.
Слід відзначити, що виступ Катаржини і Еквадора був сильним, приємно було подивитись. Із приємних несподіванок можна назвати виступ спортсменки з Малайзії. Хоча вона і не становила загрози для лідерів змагань, зайнявши скромне п'яте місце, але спосіб поводження з конем у цієї дівчини з "екзотичної" для кінного спорту країни був значно делікатніший і миліший для ока, ніж, скажімо, їзда учасників із такої традиційно "кінної" держави як Нідерланди.
На окрему згадку заслуговують трибуни. Це, мабуть, вперше вони на змаганнях із виїздки не нагадували безлюдний острів. Багато вболівальників приїхали "озброєні" національною символікою і банерами. Нарешті вдалось почути на виїздці пристойні оплески :sarcastic:   

Timbuktuшечко, п"яте місце зайняла Петра Логгер-Берс на Odame K, а вершниця з Малайзіії, на жаль, не увійшла в п"ятірку...Але, загалом, я приєднуюсь до привітань! Так тримати!

Оффлайн Г@р@ж

• Герой
    • Просмотр профиля
Увидела ссылку Тотиласа, с результатами разобралась. Спасибо

Timbuktu

• Гость
Timbuktuшечко, п"яте місце зайняла Петра Логгер-Берс на Odame K, а вершниця з Малайзіії, на жаль, не увійшла в п"ятірку...

Хіба? :scratch: Мабуть, я переплутала із результатами ВП, де малайзійська вершниця таки зайняла 5 місце...

Оффлайн Antosha

• Авторитет
  • No hour is wasted that is spent in the saddle
    • Просмотр профиля
Timbuktuшечко, п"яте місце зайняла Петра Логгер-Берс на Odame K, а вершниця з Малайзіії, на жаль, не увійшла в п"ятірку...

Хіба? :scratch: Мабуть, я переплутала із результатами ВП, де малайзійська вершниця таки зайняла 5 місце...

Угу, так і є :)

Оффлайн Unison

• Герой
    • Просмотр профиля
Поскольку администраторы данного сайта абсолютно отморозились, смотрите результаты на сайтах зарубежных:
http://www.eurodressage.com/equestrian/2011/12/09/scores-2011-cdi-zhaskhov

к вашему сожалению, у администрации в жизни есть дела поважнее чем молниеносная  публикация ваших технических  :sarcastic:
----

Статья готовится, друзья.

Оффлайн totilas1

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля

Оффлайн Invisible

• Герой
    • Просмотр профиля
По результатам вчерашнего Кюра, Светлана Киселёва обошла в Олимпийском Рейтинге в Группе С своих конкурентов из Польши Бьяту Стримлер, Михала Рапчевича и Катарину Милчарек и вышла на первое место. Олимпиада всё ближе.....
Только организованно привезённые на трибуны зрители с плакатиками почему-то считали главной олимпийской надеждой Украины совсем другого всадника.  :sarcastic: Чё так? 

Оффлайн Invisible

• Герой
    • Просмотр профиля
Может кто-то сможет снять на видео и выложить сюда?!  Я думаю очень многие были бы признательны.
Видео c Кюров должно в скором времени появится на российском сайте http://www.equestrian.ru/

Оффлайн totilas1

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля