Клименко Марія Аркадіївна...Вам моє ім'я невідоме і навряд чи про щось скаже,як в принципі і багато хто з нас на цьому форумі невідомий Вам... я не захищаю Вашого Михайла Пилипенка... Ви намагаєтеся позатикати нам роти усілякими фразами а-ля "не ваше дело", "Ви любители и ничего не понимаете", "не ваше право судить єтот случай"..приблизно так це звучало (якщо треба наведу цитати)...якщо вже начистоту,то це також не Ваша справа, бо окрім того, що Ви його друг (подруга) і мешкаєте не в Україні, а також робите секрет з Вашого ім'я, яке буцім-то відомо усім і уся і конкретних доказів окрім "я знаю", "я видел когда-то" не маєте...ви бачили те,що було колись давно, людям властиво змінюватись...як в гарну,так і в погану сторону...особисто я не бачу жодної корисної інформації в Ваших постах...оскільки я не причетна до цієї ситуації,але як і інші хочу розібратись що ж все-таки сталося, я шукаю саме це..я довіряю людям,які звинувачують дану людину в злочині не тому, що вони мої друзі чи тому,що сам Михайло мені не довподоби (я навіть не думала,що він в професіоналах числиться

...для мене професіонал - це рівень Вощакіних і Ковшових як мінімум), а тому що їх інформація підтверджена свідками і фактами,головний із яких - смерть коня...І знаєте,якщо вже постане питання відомості і невідомості тих,хто виступає проти жорстокості людей до тварин вцілому, то гадаю питання буде вичерпане,а "дідовщина" залишиться назавжди

...професіонали теж б'ють...той же Невзоров колись знущався над кіньми так, що "хлопчик Міша" просто Ангел в порівнянні з ним...і хто це визнає? професіонали???ага,аж бігом,спішать і зпотикаються...але якщо Ви вважаєте,що це є привід для того,щоб закрити питання, то вибачте, з Вами не згодна як мінімум більша половина форуму на
www.uahorses.com