Дуже дивно,що людина,яка вже на 38мій сторінці даної теми так яро захищає Михайла Пилипенка, як я розумію з іншої країни, яка пише,що довго працювала в Україні, являється професіоналом, бо мабуть її на стайні мама і народила (не тільки ростила:))... як було сказано вище, ця людина відома в наших кінних кругах..Питання: Чому до сих пір вона не відрекомендувала себе???...
Можливо, що знаючи Вас і якщо Ви дійсно відомий спортсмен на Україні,Кіса (вибачте не знаю Ваше ім'я...навіть статі

)...були,є...чи хочете бути... Може б тоді з Вашою думкою хай не погоджувалися,але хоча б мали до неї якусь повагу...Вибачте,але Ваші "я его знаю давно", "он професионал" нас форумчан не сильно переконують...якщо Ви не маєте наміру нас переконати, тоді я не бачу сенсу Ваших повідомлень в даній темі...Бо виказати свою думку можна одним повідомленням,а не десятками...А якщо вона буде підкріплена хоча б Вашими ініціалами - гадаю це вдвічі підвищить Ваш рейтинг,якщо Ви дійсно відомий Україні (і не тільки) як професіонал!!!
Нічим не хотіла образити Вас, просто хотілося б дізнатися,хто ж все-таки такий палкий захисник Михайла і чому він боїться відкрити себе народові?