Автор Тема: Давайте помечтаем вместе как помочь лошадям  (Прочитано 37646 раз)

Timbuktu

• Гость
Re: Давайте помечтаем вместе как помочь лошадям
« Ответ #72 : Сентябрь 27, 2011, 16:26:29 »
Заборона - це добре, звичайно. Але коли в Англії, наприклад, було введено закон, за яким тварин на м'ясо можна вбивати тільки гуманним способом (попередньо їх треба ввести до несвідомого стану), то до Франції попливли на поромах вантажівки з тваринами, призначеними на забій. Їдуть ці тварини, як шпроти в бляшанці, без їжі і води. Бо англійським фермерам дешевше відправити їх на забій до Франції, ніж забивати вдома із застосуванням гуманних методів. І виходить, що тварини все одно помруть, але перед смертю ще й отримають страшенний стрес від такого транспортування.

Я цей приклад навела, тому що йдеться про країни, які вважаються розвиненими й цивілізованими, і справа захисту тварин там розвинена краще, ніж у нас. Якщо в нас ввести заборону на виробництво конини, коні поїдуть, напхані у вантажівки, до сусідніх країн на забій. Навряд чи це гуманніше.     

Оффлайн Доця

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #73 : Сентябрь 27, 2011, 16:44:13 »
при желании на гос.уровне это тоже можно предусмотреть.Конечно,сразу одним взмахом руки не поможешь,но и оставлять все как есть  нельзя,просто НЕЛЬЗЯ!

Timbuktu

• Гость
« Ответ #74 : Сентябрь 27, 2011, 16:56:39 »
Мені здається, що Ви сама собі суперечите. Ви вважаєте, що довіряти державі контроль за селекцією не можна, а контроль за забоєм тварин на м'ясо - можна?

Це ж Ваші слова?
в нашей корумпированой стране,опять все извратят

Оффлайн Nina

• Герой
  • Свободный художник
    • Просмотр профиля
« Ответ #75 : Сентябрь 27, 2011, 16:57:40 »
Ось і слід привести кількість коней, які народжуються щороку, у відповідність із попитом.  

А никто не задумался над тем, что ограничивая свое собственное производство, откроется тем самым зеленая улица импорту? И попрут сплошь суперкачественные, супервыращенные, мегаэлитные лошади из других стран, как последняя надежда украинского конного спорта.

Оффлайн Darkchylde

• Герой
  • Hearts On Fire Burning with desire
    • Просмотр профиля
« Ответ #76 : Сентябрь 27, 2011, 17:14:06 »
попрут сплошь суперкачественные, супервыращенные, мегаэлитные
и тогда простой народ вообще перестанет их покупать

Timbuktu

• Гость
« Ответ #77 : Сентябрь 27, 2011, 17:20:02 »
Не треба створювати такий дефіцит коней власної селекції, щоб єдиним виходом був імпорт із закордону. Просто скоротити надлишок і вдумливо підходити до розведення. Добре розуміти свій цільовий ринок: скільки в середньому за рік в Україні купується спортивного молодняку, скільки робочих коней, яку ціну готові платити за тих і за інших тощо. Ще один момент: той, хто конче бажає завезти коня із закордону, бо страждає на хронічну алергію на все українське, і вважає, що в сусіда трава зеленіша, той завезе закордонного коня, навіть якщо в Україні своїх коней буде незліченна кількість.

Розумієте, лякає те, що для багатьох людей мотивацією для отримання лошати є щось на кшталт: "ой, мені просто хочеться побачити діток від моєї дівчинки/хлопчика", або "ну то й що, що моя кобила/жеребець не має ніякої племінної цінності і лоша від неї/нього ніхто не купить, я його заводжу тільки для себе" (часто це через певний час супроводжується темою в розділі "Потрібна допомога" про те, що "у нас стало занадто багато коней, прогодувати всіх немає змоги, пожалійте і купіть, бо інакше - м'ясо").

Оффлайн Понь_Пржевальского

• Герой
  • ♏ http://www.furaffinity.net/user/equimanul/
    • Просмотр профиля
« Ответ #78 : Сентябрь 27, 2011, 17:36:32 »
Пригашаю к дискуссии на тему как помочь лошадям реально и нереально всех:романтиков и скептиков,специалистов-конников и любителей,всех неравнодушных людей и равнодушных тоже.Каждый должен высказать свое мнение,ориентируясь на такие вопросы:
1.Почему у нас с коневодством все так "сложно"?
2.Кто виноват?
3.Что делать?(делать возможное и невозможное(можно мечтать  :writer:) для улучшения положения лошадей в нашей стране) :SOS:
Исконно русские вопросы :)
Лошади должны быть пони.
Спасибо что выслушали.

Оффлайн Nina

• Герой
  • Свободный художник
    • Просмотр профиля
« Ответ #79 : Сентябрь 27, 2011, 17:56:26 »
Лошади должны быть пони.
:hehe: Голосую за уэльских  :glad:

Оффлайн Доця

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #80 : Сентябрь 27, 2011, 17:57:45 »
Мені здається, що Ви сама собі суперечите. Ви вважаєте, що довіряти державі контроль за селекцією не можна, а контроль за забоєм тварин на м'ясо - можна?

Це ж Ваші слова?
в нашей корумпированой стране,опять все извратят

Вы меня не поняли,я имела ввиду не забой,а вывоз из страны,продумать так,что бы на мясо было не выгодно вывозить.

Оффлайн Доця

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #81 : Сентябрь 27, 2011, 18:03:39 »
И вот  представляем:мы (коневладельцы) и все желающие,дружненько организовались в асоциацию и расписали план своих действий...
А реально,что надо делать в первую очередь?  :8):

Оффлайн Nina

• Герой
  • Свободный художник
    • Просмотр профиля
« Ответ #82 : Сентябрь 27, 2011, 18:46:48 »
Первое действие: определить цели ассоциации, условия участия  и размер членских взносов  :sarcastic:

Оффлайн Доця

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #83 : Сентябрь 27, 2011, 19:00:02 »
Давайте это и обсудим.Кстати,что-то не один юрист тут "не пробежался".