От грозилася мовчати - та таки мушу відповісти

JJJ - звиняйте...
Алльо:), коників мені сватати не треба - я вже за однією старенькою кобилкою цілу бондіану влаштувала і тому чекаю її як рідну.
Грошей (т-т-т) у нас достатньо, тому своїм гаманцем можете не випендрюватися

я ніколи нічого не беру просто так - тому що про безкоштовний сир знає навіть сусідська ворона.
Коли мені дають коня просто ТАК - це вже не є моїм повністю, тому що багато людей приклало багато зусиль щоб Я могла мати його.
Тому вони всі ( і ті, хто дав 20 грн і ті хто віз своєю машиною на завод куратора і ті хто розповсюджувавав інфу по соцмережам) мають право знати що робиться з конем.
Якщо я хрю, я роблю рожу кірпічом і кажу - так, я боюся що ви зурочите моїх курей, тому я на стайню вас не пускаю.
Ось вам фотки і мастіть собі голову - ще раз прийдете, пульну з рогатки.
Якщо я нормальна людина - я показую стайню, коня, запас сіна і ще годую смачним обідом.
Звичайно, що все має мати розумні межі - бо як мені старабанять на світанку у двері, то я ж і бассета свого можу натравити спросонку

Взяти коня - це лотерея, можна взяти старого здорового а можна молодого та скаліченого.
А той, хто взяв - має знати про здоров"я, щоб бути готовим до всього.
Тому між господарем і куратором має бути взаєморозуміння, господар не має розцінювати контроль як напад на його власність і фекання на неприбрані какахи.
Так само господар може звернутися на форум по допомогу - от я тут недавно, а вже знаю в кого брати ліки зі знижкою для Великобританії і в кого замовляти попону.
Ручки треба перевіряти ДО а вже потім по гостям кататися....