Автор Тема: Общество Защиты Лошадей - обговариваем нюансы  (Прочитано 101105 раз)

Оффлайн Ілона

• Герой
    • Просмотр профиля
Кто может ежемесячно вносить деньги в фонд?
« Ответ #108 : Февраль 25, 2013, 20:57:10 »
От грозилася мовчати - та таки мушу відповісти  ;)
JJJ - звиняйте...
Алльо:), коників мені сватати не треба - я вже за однією старенькою кобилкою цілу бондіану влаштувала і тому чекаю її як рідну.
Грошей (т-т-т) у нас достатньо, тому своїм гаманцем можете не випендрюватися :) я ніколи нічого не беру просто так - тому що про безкоштовний сир знає навіть сусідська ворона.
Коли мені дають коня просто ТАК - це вже не є моїм повністю, тому що багато людей приклало багато зусиль щоб Я могла мати його.
Тому вони всі  ( і ті, хто дав 20 грн і ті хто віз своєю машиною на завод куратора і ті хто розповсюджувавав інфу по соцмережам) мають право знати що робиться з конем.
Якщо я хрю, я роблю рожу кірпічом і кажу - так, я боюся що ви зурочите моїх курей, тому я на стайню вас не пускаю.
Ось вам фотки і мастіть собі голову - ще раз прийдете, пульну з рогатки.
Якщо я нормальна людина - я показую стайню, коня, запас сіна і ще годую смачним обідом.
Звичайно, що все має мати розумні межі - бо як мені старабанять на світанку у двері, то я ж і бассета свого можу натравити спросонку  :sarcastic:
Взяти коня - це лотерея, можна взяти старого здорового а можна молодого та скаліченого.
А той, хто взяв - має знати про здоров"я, щоб бути готовим до всього.
Тому між господарем і куратором має бути взаєморозуміння, господар не має розцінювати контроль як напад на його власність і фекання на неприбрані какахи.
Так само господар може звернутися на форум по допомогу - от я тут недавно, а вже знаю в кого брати ліки зі знижкою для Великобританії  і в кого замовляти попону.
Ручки треба перевіряти ДО а вже потім по гостям кататися....

Оффлайн Алльо:)

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #109 : Февраль 25, 2013, 21:02:38 »
Ілона, так багато писали, а все зводиться до одного: дочекайтесь свою рідну, створіть для неї ідеальні умови і з неї самої зробіть ідеальну.
І тоді прийде розуміння чужих проблем та зникне бажання вештатись по чужих конюшнях.

Оффлайн Yagusya

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #110 : Февраль 25, 2013, 21:04:27 »
 Неплохо бы было делать ветосмотр перед передачей коня,а то диагнозы полученного подарка могут шокировать счастливого обладателя.

Оффлайн 2_lisi4ka_2

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #111 : Февраль 25, 2013, 21:06:06 »
У нас в городе недавно случай был :  пришли поулыбались хозяевам, а потом лошадь пала с полным желудком крови. Береженого Бог все таки бережет.

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #112 : Февраль 25, 2013, 21:10:24 »
Ілона, ще з приводу  Вашого "показую стайню, коня, запас сіна і ще годую смачним обідом".
Як показує досвід, основну масу "контролерів" цікавить саме "смачний обід". І не завжди черга до коня чи сіна доходить. 
Не хочеться думати, що Ви з категорії саме таких паяців.

Оффлайн Ілона

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #113 : Февраль 25, 2013, 21:18:00 »
 2_lisi4ka_2
Тю, а у нас, а у нас...
А у нас в місті бегемот є - попа о-о-о-ось така і ні однієї пір"їнки  :sarcastic: (анікдот)
Алльо :),
на російській мові краще пишіть, бо я попередній пост не дуже зрозуміла  :unsure:
Та я вже по другому кругу скакати не можу - я вже і так розжувала, чому я вважаю що коли хтось взяв коника, то нехай буде готовий відповідати за нього перед іншими.
Хочете потролити - німа базару, ща какаву принесу і будемо чирікати хоть до світанку.
Ті, кому я прилаштовувала собак - з багатьма прекрасні стосунки!
А на рахунок голодних контролерів (бякане слово :( , трамвай нагадує) - що, кусок хліба та миску борщу жалко...
Мені - ні, та ніхто не заставляє запрошувати до столу.
Подивилися, оцінили подумки, потринділи про ціни на люцерну і адЬйос.

Wilderness

• Гость
« Ответ #114 : Февраль 25, 2013, 21:19:30 »
А еще я согласна с Алльо,контролерами могут быть те,кто имеет-содержить проблемных лошадей,старых там или больных,а то приедут те,кто не имел дело с возрастными,наример,

к примеру, я не имею-не содержу возрастных лошадей...
но я могу  определить общее состояние лошади...
как и мой ветврач....

Оффлайн 2_lisi4ka_2

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #115 : Февраль 25, 2013, 21:24:21 »
А если я в долг у фонда деньги на мясника возьму ( может быть) и до момента выплаты последней копейки ко мне будут ездить контролеры ?

Оффлайн Press-120

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #116 : Февраль 25, 2013, 21:26:25 »
Как по мне контроль нужен в разумной мере. Само собой руки проверять до того как лошадку куда-либо пристраивать. Потом по необходимости. Иногда достаточно и фото-видео и т.д., иногда бывают ситуации когда надо смотреть в живую. Так как без контроля это палка о двух концах получается. С одной стороны не тронуты глубокие чувства владельцев хороших конюшен, с другой стороны пристроить коня "из огня да в полымя". Конечно и ОБЯЗАТЕЛЬНО заранее предупредить хотя бы за день-два. Так как ничего кардинально с конем не поменяется, а банальную вежливость никто не отменял.
Кому нечего скрывать тот сам будет не против. Ну только если не частить. Я бы например не выдержала если бы ко мне каждый месяц приезжали кураторы, но вполне бы пережила 1-2 раза в год. С другой стороны если человек проверенный долгое время и все у коня хорошо, то и надоедать нет смысла. Тогда и контроль перестает быть необходим. Ведь на приезд проверяющих тоже нужны финансы, которые могут пойти на выкуп и прочее. Как-то так.
2_lisi4ka_2, следить надо, никто ж не запрещает следом ходить. Я бы к своим лошадям без присмотра чужих ни за какие деньги не подпустила.

• Герой
    • Просмотр профиля
« Ответ #117 : Февраль 25, 2013, 21:28:31 »
Ілона, враховуючи Ваш емоційний стан без міцної "какави" при потребі "чірікання", відповім лише на те, що стосується кінної тематики:
  коли хтось взяв коника, то нехай буде готовий відповідати за нього перед іншими
"інші" мають бути ліпшими кінниками за того "хтось".

Алльо :),
на російській мові краще пишіть,
запросто.
"Что сделал ты в жизни?
Какие дела?
За что тебя можно любить?".
Иными словами: что лично ты сделал для своих лошадей, чтобы проверять других?

Оффлайн 2_lisi4ka_2

• Авторитет
    • Просмотр профиля
« Ответ #118 : Февраль 25, 2013, 21:29:28 »
Я за своих очень переживаю и по этому такие вопросы задаю. А посмотреть содержание лошади до приезда считаю обязательным условием в договоре.

Оффлайн s_w_a

• Герой
  • Я схватки не ищу... Но в жизни не спущу обид.
    • Просмотр профиля
« Ответ #119 : Февраль 25, 2013, 21:32:28 »
согласна с Wilderness
можно не иметь своих лошадей, но быть отличным специалистом, пусть и по чужим
если я перестану держать лошадей - мой опыт уйдет в никуда? и моему мнению доверять уже никто не будет?