Виля,
ok!, дякую за наводку! Я його як "Монастирську хату" знаю, просто не знала, що це те саме. Правда, готувати ніколи не пробувала. Може ще і сподвигнусь
. А то все брауні та брауні... Треба урізноманітнюватись)
Тімбукту, а з фіга лі їх проколювати то, вишні нещасні? Я он зараз їм непроколоті (не мною закриті). Зі смачною синильною кислотою.
Якщо не проколювати, то гірше (довше) буде проникати цукор, а ще вони поморщаться. Принаймні, так кажуть всі мудрі рецепти)) За що купила, за те й продаю))
Yogi, у мене така штука
. Швидка, зручна, але кісточки пропускає, тому якщо не хочеться перевіряти кожну вишню, то треба готуватись до періодичних "сюрпризів".