Surs, дякую - ми її застрахували, тому що в місті вода подається тричі на тиждень, десь о 17 годині.
І жильці зранку відкривають крани і чешуть собі по справах.
А ті, що знизу - вішаються, коли вода переливається.
А ще курці, що тусуються в під"їзді можуть недопалок забути - а там ремонт і, як показує практика, нові будматеріали легкозаймисті до ужаса!
Ultra, я не зрозуміла чи Ви здаєте чи винаймаєте.
Але я по-любЕ на Вашій стороні

автоматично!
Це навіть похвально коли жильці турбують - бо коли поломається колонка і не знаючи деталей хтось полізе туда рУцями-кривУцями і доб"є, то буде великий гвавт.

Краще запитатися у господарів як правильно лагодити і чи не потрібно викликати перевіреного майстра, бо в деяких профі ручки не тільки з жопки ростуть а ще й не тими кінцями затИкані

Те, що повинні оплачувати господарі має бути чітко викладено на папері і коли квартирант щось лагодить - треба інформувати.
І ващЕ - зберігайте всі папірці
Але потрібно робити все по-людськи, дві сторони мають скинутися грошима - і ті хто живуть і ті, хто потім ще здавати будуть.
Не хочуть - квартирант купляє китайський фуфел якого вистачить рівно на той термін, на який винаймає.
Ой, ну мені підфартило - квартиру зняла дівчина з Донецька.

Звичайно, як у кожних студентів бувають вечірки - то сусіди трішки бухтіли, але ми ввічливо розрулили ці неприємності.
Після заселення пішли негаразди - душова кабінка протікала, то я вже стружку знімала з майстрів, котрі ремонтували квартиру.
Поломалася ручка на вікні - я замінила за свій кошт.
Провели якісь нові дрОти і роздовбали стінку - я торжЕственно вручила запасний рулон обоїв і побажала сЧастя.
Поломався вхідний дзвінок - я віддала гарантійний талон і також побажала всього красивого.
У під"їзді постійно пісяв кіт - вонь стояла така, що аж очі різало.
Хоч кастрування котів і неадекватних громадян не входить в мої посадові обов"язки, я підсунула під двері "кошачої мами" листівочку з агітацією про необхідність стерелізації тварин, що не мають племінної цінності.
Скоро зайду і жорстко поясню правила користування місця загального користування.

Дівчина має хлопця, котрий в неї ночує - але я благородно роблю вигляд ніби нічого не знаю.
Я на всяк випадок притарабанила ще один стіл і ковдру - тіпа мені мішає, нехай у них буде

То краще коли молоді люди пробують створити громадянський шлюб, ніж коли тусовки щовечора.
До речі, в сусідній квартирі живуть батьки людини, котру ви всі бачите по телевізору

І коли ця людина зайшла у свій під"їзд і її побачила моя квартирантка - то чуть в обморок не впала

Птатню шолі підняти

Жартую, я в договорі прописала терсмін до поки я не буду піднімати ціну!
Ви мені напишіть електронну скриньку, я Вам перешлю зразок - там з дотошністю все написано...