Автор Тема: мій кохний коник Град  (Прочитано 76927 раз)

Оффлайн Tamika

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #252 : Ноябрь 12, 2014, 20:56:15 »
Таки висловлюсь, хоча в щоденник не так пасувало б зайти. Сподіваюсь, Ліля вибачить.

Люблю порівняння коней з дітьми! Діти - виростають і стають самостійні, коні - завжди залежні від нас. Зрештою, якщо подобається проводити такі паралелі, то до кінця - хтось може відправити чадо на місяць у Грецію на море, а хтось - тільки до бабусі у село... Але це не значить, що одні батьки - супер, а інші - не мали права заводити дітей, виродки, як таких земля носить...

Може хтось, тикне мене носом в ідеальну конюшню у Львівській області? Щоб і випас, і вигул, і раціон, і персонал, і вентиляція, і.... ще 100 500 мільйонів всього. Буду щиро вдячна  :yes:  Навіть, гроші нівапрос, лиш би все було так, щоб комар носа не підточив. Єдиний вихід - збудувати самому те, що хочеш. Хто будувався? Елі, Адажіо, Хорс, Макс? Хто ще? Не все так легко, правда? І чи задоволені власники своїми конюшнями на 100%? І чи все одразу у них було зашибісь?

Знаєте, я уже 10 років слухаю, що у Лілі Град от-от загнеться, що з коника знущаються, морять голодом, конкур, галоп, непомірні навантаження, ноги трусяться, мозги зірвані, рот порваний... Прикіл в тому, що Град, при усіх цих жахах завжди не тільки чудом виживав  :sarcastic:  а й був, таким собі, енерджайзером і гарнюньчиком (тьху, поганець). А от у людей, які лили на Лілю багно, не один кінь загинув, пішов на м'ясо, став калікою... От такий цікавий парадокс. Давайте краще до полін в своїх очах придивлятись.

Лільчик, хочу подякувати тобі, за те, що багато-багато років тому ти навчила мене їздити без страху :) і взагалі багато чого навчила, хоча тобі тоді було 12 чи 13, а мені 22. Передавай привіт Граду, ти знаєш, що з усіх  коників він завжди був мені наймиліший, одразу після Кльопи  ;) , і я завжди з теплотою згадую ті декілька разів, що їздила на ньому :) Ви з ним чудова пара. Тамара.

Оффлайн Milady

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #253 : Ноябрь 12, 2014, 22:30:02 »
Тамара, привіт!!!
Хоча і знайшла тебе у Ліліному щоденнику, але завжди була і буду рада тебе бачити!
На рахунок ідеальної конюшні зразу скажу, що нічого в цьому світі ідеального, на мій жаль, немає. Або ми маємо 100500 мільйонів дєнєх (до речі, я б не відмовилась), або стараємось покращити для своїх коней те, що маємо.
Діана  h:hi:

Оффлайн liliya

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #254 : Ноябрь 13, 2014, 15:50:32 »
Привіт Тамарочка!так рада тебе бачити)дякую а гарні слова в мою сторони просто люди не знають ,деяким завидно,багато хто любить просто говорити це ж люди в нас завжди так)я викла що я погана а всі кругом ангели)ще якщо в свою сторону промовчу то про коней своїх мовчатине стану завжди була і буду на їх стороні ніколи поганого коням не робила і не роблю і ті хто мене добре знають можуть це підтвердити)ех да Кльопочка теж доречі колись моя бувша кобилка і я випросила щоб мені її віддали калічену...Градусічка теж передає вам  Кльопіком привіт!!

Оффлайн doberman

• Герой
  • https://vk.com/ybelokhvostova
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #255 : Ноябрь 14, 2014, 01:04:43 »
Ліля, у своєму щоденнику, Ви маєте бути щасливою, у житті і так достатньо всякої гидоти, щоб ще приходити до дому сідати до компьютера і тут розчаровуватись. Будуйте тут віртуальне, інше життя, тут багато добрих людей  є, Вас підтримають.

Оффлайн liliya

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #256 : Ноябрь 24, 2014, 10:11:42 »
Свою Мірабельку продала в гарні руки соїй подрузі Марянці вона доречі є тут на форумі)буде тішити нову власницю)а я купила собі ось таку красуню кобилку Грацію знаю її вже давно бо рік працювала її ,потім вона була жеребна я вагітна і наші долі не надовго розійшлись...сьогодні зранку придбала собі її )приїхала вона  до мене трохи худувата бо її лоша трохи зїло але то фігня поправиться))Грація мене разу впізнала почала об мене тертись адже ми не бачились з нею цілий рік...завдяки моїм батькам і мому чоловікові я тепер маю ось такий подарунок і на Миколая і на Новий Рік,і 8 березня і День народження ,але я тепер найщасливіша людина в світі :glad:)Є у мене ще кілька мрій таких як побудувати свою конюшню і купити Адель(теж чудова кобилка дуже люблю її) Дасть Бог і вони здійсняться  :yes:
Ось фото моєї красуні Грації річної давності ще тоді коли я її працювала,завтра зроблю ще фото вже свіжі)

Оффлайн Pechivo

• Герой
  • Любовь к лошадям - не имеет границ ...
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #257 : Ноябрь 24, 2014, 10:22:05 »
Поздравляю с новой красатулькой  h:yes: , такая красавица  :kon19:

Оффлайн Milady

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #258 : Ноябрь 24, 2014, 21:06:09 »
Вітаю! Красуня кобилка, виглядає просто величезною. Який у неї зріст?

Оффлайн liliya

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #259 : Ноябрь 24, 2014, 21:47:33 »
ріст 178)

Оффлайн doberman

• Герой
  • https://vk.com/ybelokhvostova
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #260 : Ноябрь 25, 2014, 04:52:44 »
 h0.0 , нічого собі, мої вітання, ще й рижа (мой любимый цвет) :max: , оце подарунок, це я Вам наврочила  h:DD , від душі бажала сдійснення мрій. Хай ще збуваються  :yes: !!! А рудій Вашій здоров я та довгих щасливих років!!!

Оффлайн liliya

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #261 : Ноябрь 25, 2014, 07:55:50 »
дякую))
оце подарунок, це я Вам наврочила-може бути)) ;)

Оффлайн Душа в раю а рай це кони

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #262 : Ноябрь 25, 2014, 09:56:17 »
А як щоденник Мірабель називаєтся

Оффлайн liliya

• Герой
    • Просмотр профиля
мій кохний коник Град
« Ответ #263 : Ноябрь 25, 2014, 11:08:19 »