странно, что майдан тихонько покрикивал "Юля!", когда голосовали все же за Витю 
Майдан Юлю полюбив

. Бо тоді ж і почалось звьоздноє шєствіє.
Я на Майдані не стояла. Один раз приїхала, передала гроші, цигарки і шкарпетки, один раз передала не приїжджаючи. Жалію грошей досі.
А от під дільницею під час першого туру вночі чергували, було, підтримували нечисленних спостерігачів Ющенка.
Зрозуміла тоді, що дуже славні люди в нас.
З Майданом - імхо - було так: перші три дні були переживання справжні, люди хвилювалися, боялися, але стояли.
І це просто сльози викликало.
З четверга, після того, як Юлька і ко зходили до Адміністрації президента і нічо з ними не случилося

, народ потроху зрозумів, що кровопролиття не відбудеться і можна фестивалити.
Можете сперечатися, але я впевнена - з того таки четверга всі розповіді про небезпеку перейшли в розділ страшних казок на ніч.
До того ж, мали відбуватися всякі цікаві речі, щоб таки два тижні контингент відстояв і завчасно не розбігся.
На третій тур виборів голосувала одна я, чоловік не пішов.
Далі не ходили жодного разу. Навіть не знаю, що і хто мене спонукає піти на дільницю

Отже, імхо, Майдан - то три дні після другого туру. А далі шоу - пєсні, танці і кан"ячок. Імхо.
...Пам"ятаю, на вівторок другого тижня пішла здавати квитки - в Жовтневий палац мав хтось приїхати, спектакль відмінили. Вже й не пам"ятаю, хто саме.
Капєц. Нагадало Зимовий палац і за..аті вази.
Тобто, там була така собі комуна.
Спектакль відмінили не через те, що панове революціонери не хотіли нікого пускати в своє тимчасове помешкання.
А через антисанітарію.
На мене враження справило