ХоШте рибу без прибамбасів?
Милий і тихий сімейний вечір.
Люба сім"я верещить з голоду - а я маю купу роботи і на марципани не маю ні часу ні бажання.
Відправляю на двір ліпити снігову маму - благо, фотомоделів і матеріалу вистачає
За цей час спостерігаю за ними у вікно одним оком (Кутузов я
)
В мультиварку закидую гречку (от цьомала б цю агрегату не в кришку, а в самий штекер
)
За цей час заливаю холодною водою чистий буряк, доводжу до кипіння, виливаю воду і знов заливаю свіжою.
На пательні піджарюю посічену цибулинку, даю остинути і видавлюю туди кілька зубчиків часнику.
Витягую буряк, чищу і натираю на терці.
Змішую і солю.
Одночасно з бурячком та на іншій комфорці на плитці йде паралельне чаклування ....
В гарячу і промаслену сковорідку ставлю кусочки риби, цибульку кільцями і морковку кружальцями.
Гепаю зверху замороженою пАмідоркою (в кого немає - то томатом), посипаю сіллю і перцем, накриваю кришкою.
Вилітаю надвір і забираю в діток сусідського котА, якого вони хочуть прикотячити як воротник сніговику.
Пищить мультиварка і голодні дикуни заганяються до хати.
На вечерю - гречка з рибкою у підливці і салат з бурячка.
Гам і цьом моєму "свободному племени" Мауглі - мама-Акела-модератор за тролями ганяється
ПіСію А потім з матюками віддраюю кастрюлю після варіння буряка і відмиваю руки лимонним соком - бо схожа на палача
На все-про все пішло хвилин сорок