хе-хе-хе 
нова національна ідея - збирання українськиї земель??? 
Причем исключительо тех что сейчас непонятно на каком основании россицские:sarcastic
Пипец Молдова на очереди
З літака віце -прем'єра РФ Дмитра Рогозіна, який затримали в Кишиневі, вилучені більше 30 тисяч підписів громадян Придністров'я, які виступають за приєднання до Росії.
"В аеропорту Кишинева поліція Молдавії вилучила в літаку більше 30 тисяч підписів жителів Придністров'я. Збиралися ці підписи по всій країні під закликом звернути увагу на бажання мешканців бути в складі Росії. Призначалися підпису керівництву Росії" , - сказав "Інтерфаксу" депутат Держдуми від фракції "Єдиної Росії", який представляє партію "Родина", Олексій Журавльов.
Він знаходився в числі парламентарів, які були на борту літака.
"Посол РФ в Молдові в курсі вилучення підписів, вважаю, що ми повинні висловити протест і зажадати термінового повернення підписних листів", - додав депутат.
Він підкреслив, що звернення з підписами мешканців Придністров'я не є забороненим вантажем. "Чому його треба було вилучати, підніматися для цього на борт літака, тим більше, якщо Молдавія вважає себе демократичною країною", - зазначив Журавльов .
В даний час він, також як і інші депутати з даного борта, знаходиться в Москві, куди прилетіли рейсовим літаком з Кишинева.