Та я ж вам казала: ДЗВОНІТЬ!

Щоби консультувати хоч по телефону

Продовжу на тему кави

Якщо згадати більш близькі до нас часи Радянського Союзу, то практично у всіх гастрономах стояли склянки для томатного та березового соку, апарати для молочного коктейлю і "пісочниці" для приготування кави, такі невеличкі, на дві-три джезви.
Ось такого типу

І варили в них тільки нормальну молоту каву (кавова фабрика "Галка" існує у Львові теж ще з радянських часів). Отже, з кожного гастроному тягнувся аромат справжньої свіжозвареної кави. (До речі, кілька таких гастрономів з приготуванням кави саме у таких "пісочницях" ще досі збереглися в Ужгороді та Мукачево. На Закарпатті кава зажди теж була дуже популярна).
Але вираз "зайти на каву" зовсім не зобов`язує пити саме каву, це скоріше аналог "зайти посидіти"

Я, наприклад, більше люблю її нюхати, ніж пити

хоча гостям варю
