Все таки прокоментую. "в тренеровках тоже прито " - навіть якщо ШОСЬ можна вловити з Вашого, шановний, безграмотного поста, то ЦЯ фраза - взагалі ні в які ворота

. Ну не можна робити якийсь "наїзд" (а це він і є) БЕЗПІДСТАВНО та не маючи елементарного рівня знань, - не ображайтесь, а просто скористайтесь порадою, тим паче це Вам допоможе стати людиною тактичною, розумною, вихованою...та й взагалі
Людиною.
Повертаємось до "суті" посту: де і як було мною особисто сказано, що "в жызне легко как ты говориш"? Будь ласка, цитуйте МОЇ власні слова, що доводять ВАШІ. В іншому разі Ви себе виставите перед форумчанами (тай не тільки) не з дуже гарної сторони. До речі, можна було б представитися, чи будемо грати в дитсадочок, робити ось такі безграмотні вибрики та усміхатися мені ласкаво-приторно?

Що для Вас є підставою вважати "
поверь на словах мы все герои а вот на деле мало кто им становется"? Нав`язувати мені "віру" - ой як не треба

. Знову таки: приклади з форумівскої переписки чи при особистому контакті. Та й взагалі: будьте простіше, не все воно так складно, як Ваш розум сприймає

.
п.с.Да, мне вот самой интерестно, что за геройство...Геройство тут и начинает проявляться, когда личность может в открытую заявить что-то стОящее, а не безосновательн, полагаясь на собственное "фи" печатать подобные вещи.
коневласник, понятие "геройство" может относиться не только к результату.
...