Автор Тема: Спорт в Сумах. Сумская конноспортивная ДЮСШ  (Прочитано 368048 раз)

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
Василий Зайцев как всегда хорош... и заметьте качественные изменения которые с ним происходят.. к каждой новой лошади он подходит теперь индивидуально... так глядишь и до Европы "дочухаем"

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
а это - ОТКРЫТИЕ для Сумских конников.. и девочку мы знаем, и лошадь известная - а вот в качестве пары они выступали впервые... Лиза - поздравляем! Вы нас всех ОЧЕНЬ порадовали (Елизавета Чешко - СНАУ)

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
Саша Бершов на Охотник.. радует качественный уровень этой пары.. у них - огромный потенциал!!
если у кого есть фото Бершова с езды - выложите пожалуйста в форум плиз ;)

а это приглашенный судья нац.категории Маричка Джумаджук.. нам ОЧЕНЬ понравилось с ней работать.. есть мнение пригласить ее к нам для проведения мастер класса по выездке.. жаль, поздно придумали.. хорошо было бы это перед ЧУ сделать... но рекомендации мы получить успели по каждому всаднику, теперь - только работать  8)

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
вот и парад победителей и призеров! не все на него попали, но никто из нас не оказался лишним на этом празднике жизни!
всем, кто участвовал, помогал в поле и в конюшне, считал результаты, был читчиком и просто БОЛЕЛ за спортсменов - ВСЕМ СПАСИБО!!!

дебютанты областных соревнований, выполнившие норматив третьего спортивного разряда, еще так малы и так худы, что их друг из за дружки не видно...но спортивная настырность и смелость этих ребят - воодушевляет

и наконец - ПОБЕДИТЕЛИ "Открытого Чемпионата сумской области по конному спорту" Гармаш Елена (МС) и Зайцев Василий (МС)

Оффлайн Сергій

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля
...дабы избежать искажения каких либо фактов и пытаясь восстановить справедливость, выкладываю фото Сумских девочек о которых шла речь в постах Фабиолы...
надеюсь. Вам все станет ясно...
остальные посетители темы будут вынуждены находиться в полном непонимании, поскольку вопреки содержанию ЛС к Фабиоле, - сначала пошла "необоснованая чернуха". затем - убрались посты. которые не мешали в этой теме абсолютно...
прошу всех посетителей этой темы обратить внимание на фото и настроение всех постов...

Виникла одразу купа питань... тоді спробую по порядку...
 Оскільки Ви як доросла людина та офіційний представник Сумської КС ДЮСШ присвятили всю сторінку не скільки самим обласним змаганням, а намаганні звинуватити всього навсього одну дівчину, то мабуть це виявилось для вас важливішим  :shocked: ? Дуже дивно, як це можливо приписати комусь "необоснованную чернуху", без пояснень та за моїм власним спостереженням і з відхиленням від теми ? А про що ж сказала Фабіола ? Про зовнішній вигляд і про (скажу м'якше) музичний супровід...
1. Тут прозвучало, наче намагались образити геть усих дівчаток-спортсменок, де Ви таке прочитали ? В тому видаленому пості так питання не стояло, а Вам як офіційному представнику варто було б обговорити цю тему, бо правильно зауважила Дарьюшка, керівництву треба слідкувати і піклуватись такими питаннями, а тут виходить, що комусь сторонньому треба іти до дівчат і їм ще й зауваження давати, та це ж ваше завдання прояснити ситуацію та виправити якщо щось було ! А ж ні - схоже тут критика не сприймається ! Невже Вам хочеться чути тільки гарні слова ? І я бачу ще гірше - звинувачують інших, щоб не піднімати гострих питань.... ну так далеко ми не поїдемо....
З власних спостережень, і загалом про що казалось про зовнішній вигляд : у однієї з учасниць у вухах були такі величезні якісь кільця-прикраси, сантиметрів з 10 !!! у диаметрі, що я думав і вуха повідривають при їзді...  :rolf:   Гарно, що на другий день їх вже не було, мабуть все ж таки хтось зробив зауваження !
Ну так, а про яке викривлення фактів можете Ви розповісти ?   :glare:
2. Музика.... оце був варіант не з легких для  мене ! Я не повірив своїм вухам, коли у перерві між змаганнями закричав з динаміків "Сектор Газа" про (вибачте, пом'якшу слова з пісні) про жіночі прокладки, а ще про те, що неможна і дітям казати, хоча їх там було багато, загалом то і більшість спортсменів діти ! І як це зрозуміти ? Пригадалось, що ця проблема вже згадувалась, але як таке могло бути на змаганнях такого рівня ?  :shocked:  Це ж рівень організації, а лаяти за зауваження сторонню людину нічого та ще й звинувачити в тому, наче вона когось образила.... хе, маю надію, що суддя з Києва цих пісень не чула, а то б вже на всю Україну ходив анекдот про Суми і в цьому вина знов же не була Фабіоли  ;)
3. Пару слів додам про загальну організацію.... Жодного оголошення про проведення змагань обласного рівня по місту не побачив ! Хоча буваю майже в усих закутках Сум і навіть за день до змагань придивлявся до дошок з оголошеннями... Людей зібралось як ніколи мало, так ще не було... ото ж і пересувного кафе вже не було на другий день.
4. В даній темі про обласні змагання майже зовсім не згадувались спортсмени крім ДЮСШ, за виключенням Єлизавети Чешко, а було ж чимало інших ! Звісно Ви її представник, але можна ж було розгорнути тему !
5. Щодо видалених Фабіолою фото : попершу варто було б подякувати людині за її старання зробити професійну зйомку, в цивілізованому світі їх замовляють і платять гроші, але ж оскільки можливо ситуація з фінансами непроста, що школа не може замовити фотографа, так невже не можна було просто попросити декілька фото, ніхто б не відмовив ! Сама ж, навпаки за власним бажанням людина тут публікує, робить непросту роботу, а отримує на відповідь фразу, що фотки бачите тут нікому не заважали ! Так справи не робляться, можна ж все обговорювати !

ПС: хочеться у підсумку сказати, що мої слова не направлені ні на образи ні на захист кого завгодно, дуже хотілося б просто співпраці більш цивілізованої, якщо дійсно є плани поставити сумський спорт на високий рівень, то все можна зробити за бажанням ! І несправедливо було б не сказати, що багато зрушень в гарну сторону можна побачити вже зараз ! За для хорошого можна і допомогти і порадіти, а проблеми треба обговорювати і не ухолятись від них !  То ж побажаю праці та успіху !

Оффлайн Unison

• Герой
    • Просмотр профиля
ребят, я предлагаю прекратить этот конфликт. Если есть, что обсуждать и дальше - давайте делать это в личках.

Я лично сообщения не читала - не успела - поэтому ничего сказать не могу. Но вообще, моё мнение, - общие замечания относительно организации должны быть. После того, как начал проводить свои турниры Кубок Киева, на этом сайте была написана достаточно суровая критика относительно минусов организации, разбавленная словами благодарности за то, что хоть что-то стало куда-то двигаться внутри страны. И я знаю, что статья была передана организаторам - думаю, что для себя они что-то уяснили на тот момент. поэтому не стоит обижаться за серёжки и сектор газа - это просто стоит взять во внимание до следующего раза. Всегда трудно на первых порах, всегда будут какие-то помарки. Наши киевские организаторы тоже лажали очень сильно по-началу, да и сейчас промахи бывают. Полистайте форум - там огого сколько написано об этом! И были не только промахи, а и откровенно некрасивые поступки. Обо всём этом писали и будут писать.

вообще, что касается организации - я советую просто пару раз поприсутствовать на стартах в Киеве. Когда видишь, как оно происходит со стороны, всегда легче для себя решить, что стоит изменить, а что - нет. Мне лично очень хочется, чтоб на столице свет клином не сходился. Хочется, чтоб в других городах тоже проводились турниры на уровне. Да и на киевских стартах спортсмены других городов показывали класс. Вон, в примеру, Харьков. Молчал-молчал, а в этом году повывозил своих всадников и лошадей на езды для молодых - все призы собирают  :smile3: и это приятно! И спортменам, молодым и не очень, стоит поездить, посмотреть, поучиться, сделать выводы.. кроме этого, проводятся семинары, на которых можно бесплатно присутствовать. Даже киевские самые "матёрые" спортсмены не стесняются учиться. Думаете Ковшов не учится? Учится. Всегда берёт для себя что-то новое на европейских стартах. А молодой конной украине это просто необходимо.

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
Сергій,
а Ви й справді вважаєте, що на сторінках цієї теми ми вдаємось до спроб уникнути болючих питань?
то є не так... круг питань, який пропонується до обговорення, правда є дещо іншим..

наприклад, ми могли б поспілкуватись про недостатньо велику кількість кінноспортивних клубів, шкіл та секцій в Сумах та області, порівняно з іншими регіонами..
або, про шляхи підвищення рівня спортивної майстерності наших з Вами спортсменів;
або, - про єдність кіннотників, наприклад, в питанні фінансування проведення десь в Сумах майстер класів та самінарів з виїздки, ковальскької справи, роботи з молодим конем;
та БАГАТО чого іншого...

переходи ж на особистості, то є останньою справою..
я завжди поважала людей, які критикують конструктивно
саме тому казала в Л/С неодноразово: "критикуюя, предлагай. Предлагая - делай".

Таке відношення мені здається конструктивним, необразливим, а головне прийнятним для подальшого розвитку нашої з Вами улюбленої справи.. а як Ви вважаєте?

що до співпраці... до речі в нас з Вами це досить непогано виходил, чи не так?
жодного разу без подяки Ваша  робота не залишилась, бо та увага і час, який Ви нам приділяли - того варті!!

Вас я дуже добре розумію, саме такі ж почуття керували і мною, коли я набирала свої пости...

до речі Ваші фото були завжди однаково добрими.. і я не маю на увазі якість фото (дещо інше, що є набагато важливішим)... - то був дух дитинства, добра та єднання людини та коня на високому духовному рівні.. якість теж завжди була СУПЕР!!! але Ви ніколи не дозволили собі поставити себе вище за ту дитину, яку фотографували, лише тому що у Вас в руках був крутий фотік, а дитина була неохайно вдягнена..саме тому я завжди була Вам вдячна за ту увагу, яка з Вашого боку нам приділялась...

про ТБ -дуже доречні зауваження, хотілося б, щоб тенери школи, які теж читають ці пости, в черговий раз звернули на цю тематику свою увагу!

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
Unison, я Вам очень признательна...
конечно мы хотим учиться..
мне в частности была очень приятна оценка организации соревнований от главного судьи Марички Джумаджук...

если получится - будем в этом году менять поле на новое, ..и в любом случае будем возобновлять коммерческие старты.. а то так ни дай бог Украина и правда поверит, что в Сумах ничего не умеют и не знают...

РЕБЯТА, конники, форумчане! Как Вас нужно пригласить, для того чтобы Вы один день своей жизни уделили конноспортивному празднику в регионе.. имею ввиду - что нужно, чтобы Вам было интересно не только почитать тему и посмотреть фото в форуме, но и поглядеть все это живьем?

А посмотреть есть на что.. мы конечно не супер крутая конюшня, но те. кто у нас бывает - всегда приятно удивлены тем как увиденное отличается от их предыдущих представлений о Сумах

Всех любим, Ваши Сумы

Оффлайн Unison

• Герой
    • Просмотр профиля
когда у вас следующие старты? мы приедем, раз приглашаете  :smile3:

Оффлайн Сергій

• Энтузиаст
  • **
    • Просмотр профиля

"критикуюя, предлагай. Предлагая - делай".

Така постанова питання мені подобається, давайте обговорювати життя сумчан, вистачить всього,  впевнений і нам вистачить мудрості, щоб вибудувати можливо якусь навіть загальну лінію ! Бо є ж багато ідей, можливо з'являться з часом цікаві пропозиції, так і будемо просуватись далі !
ПС : стосовно Ваших слів щодо моїх фото, то дуже вдячний за розуміння самої суті моєї роботи, звісно з того часу як ми останній раз спілкувались на цю тему і я набув досвіду і апаратуру змінив на дійсно професійну, але вдячність людей, котрі дякували мені, неймовірно важлива для мене і дуже приємна !

Fabiola

• Гость
Ну а моя відповідь і підтримка Сумських кінників вже у фоторепортажі буде ...  :yes:

Оффлайн коневласник

• Герой
    • Просмотр профиля
я конечно же не просто так оговорилась о будущих стартах в Сумах.. мы действительно готовим новый коммерческий проект.. не скажу, что это будет БОМБА в развитии конноспортивного маркетинга..
мы сейчас на том этапе. что необходимо понять:
1) какая спортивная программа будет наиболее востребованой?
2) сколько соответсвенно спортивных лошадей мы сможем КАЧЕСТВЕННО принять?
3) как обеспечить комфорт зрителям при элементарном отсутствии крытых зрительских трибун...
т.е. я знаю, что не все будет идеально..
но Москва тоже не сразу строилась..

предварительное согласие от наших коммерческих партнеров сегодня получено
теперь самое интересное:
1) определить время старта (чтобы врезаться в общий спортивный календарь)
2) определить спортивную програму : нужны ли конкура например "На максимум балов" или "Охотничий! - они очень нравятся зрителю.. нужно ли включать в программу костюмированный конкур????

2) по какой программе делать соревнования по выездке: для юношей или средние езды? нужен ли костюмированный КЮР? успеем ли мы его подготовить?
3) дальше чисто организационные вопросы: реклама, торговля, озвучка, освещение, судейство, размещение судей, гостей, приезжих спортсменов - с этим со всем как раз легче всего..
все таки на нашем счету порядка пятнадцати соревнований уровня Город, область, выездной конноспортивный праздник; три Чемпионат Украины; один (или два, уж не помню) Кубка Украины...

ОЧЕНЬ интересует мнение всех! всех! всех!

Приглашаю к активному обсуждению этой новости! Принимаются ВСЕ предложения! Самое интересное. целесообразное и зрелищное - принимается с удовольствием