По ходу фотографій коментувати не буду, щоб не помилитись десь, відмічу спочатку свої враження ... ідея з кваліфікацією дуже класна ... тільки я поки дивилась в своє дуло, прогавила, хто був в суддях, які оцінювали техніку стрибка

... Бо шось дивлюсь, поряд з молодими спортсменами наче й основні їхали ... і вже "заслужені" спортсмени ДЮСШ ...

... хлопці повиростали ..... тааааааааак!!!

... оті пацани, з якими ми колись картошку жарили в підсобці взимку вже такі дяді

... рівень їзди помітно виріс ... все-таки я рідко буваю на базі - гостріше відчуваю зміну в трен.процесі

ви вже вибачте, відійду від теми... скажу,що бачила в деяких "руку" Юри Голікова (я просто не всіх знаю з ким він займається)... він свого часу, коли приїзджав ще просто в гості до нас (роки 4-5 тому) давав нам з Ірою Бучнєвою невеличкий тижневий симінарчик на своїх же конях, яких він віддав в Школу - Еквілібра і Бальзама ... той тиждень кардинально змінив моє бачення конкуру ... за шо Юрі дуже вдячна, за що йому великий респект

...я йому вже якось казала (разом з Ірою) ... повторюся ще раз... подобається його техніка, його підхід до тренувань ... врівноваженість і спокій - основа!!! Де помилка - "Прослідкуй!!!", де вдало - "Шо тобі ще треба???" ... ммм ... повертаюся до теми

Загалом їхали всі гарно ... відмітити когось не зможу, бо вийде дуже субьєктивно ... я весь час слідкувала за маршрутом через обьєктив, щоб не прогавити цікавого ... з харківчан звичайно відмічу Яну ... загалом-то дівчина просто молодчинка ... справа навіть не в тих стрибках на її улюбленці - Іртишику ... я для себе побачила багато чого такого, в чому б хотлося взяти з неї приклад в спілкуванні (дійсно СПІЛКУВАННІ) з кіньми і маю надію, що ми ще не раз зустрінемося

Сподобалися харківські коні Саванна і ... шейм он ми ... забула кличку коня другого на якому Приходько стрибав

приємно було бачити власників коней ... з одним з них навіть мала нагоду познайомитись

... приємні люди - харківчани

... якісь такі ...всі свої наче...
за технічні моменти нічого не буду казати, всім вже все було сказано ще на полі

Єдине за шо реально було незручно це за те, що мікрофони з Настькою ми так і не підключили ... шося ВВК крім Лєпса нічого не хотів крутити

... мабуть Марію Юріївну залишили на сьогоднішній вечір без голосу ... та ще й дощь міг своє діло "зробити"

Ок, закінчую промову ... далі невеличкий фоторепортажик ... Наша Поняша

Adina та Альонка на Іртишику

....