Я не можу зрозуміти, а що заважає відкрити окрему загальну тему про Сумщину ? Ну є "Спорт в Сумах. Сумская конноспортивная ДЮСШ" - нехай і буде для ДЮСШ, в чому проблема ? Висвітлюйте життя школи, вирішуйте питання - все у ваших руках. Але виникла навіть думка про окремий сайт, хм... та для створення тут навіть простої теми "Конный спорт и коневодство на Сумщине" треба дійсно вирішити елементарні питання, а не те що вкласти якусь концепцію для можливого майбутнього сайту... і я підтримаю нагадування Cheri про такі речі як протистояння, а інколи і ворожнечу поміж сумськими школами та хазяйствами. Я людина далека від спорту, але не можу погодитись по-перше з тією позицією, коли люди хочуть чути тільки дифірамби, а тих, хто "втручається" з критикою приписують до ворогів, та закривають всі "підступи"... І по-друге ще важливіше розрізнити де є здорова конкуренція, а де протистояння... Я бачив багато прикладів, і навіть на собі якоюсь мірою відчув це, та власне і представники кожної школи можуть багато чого розказати... то ж, гадаю, найперше чому треба навчитись - цивілізовано спілкуватись, а потім вже думати про створення навіть і сайту, бо я з жахом уявляю, що там може відбуватись без налагодження нормальних стосунків... Вчиться слухати думки, поради, а інколи і критику, бо варто брати і з неї щось корисне ! Конструктивно висловлюйтесь самі, тобто спілкуйтесь і все згодом буде добре ! І починайте робити вже зараз робити якісь кроки, бо коли пишеться щось тут, а в житті виходить зовсім інше - проку не буде нікому !
ПС: ще повторюсь, я ніякого відношення до спорту не маю, то ж і звісно не є представником якоїсь сумської школи, просто висловлююсь про те, що сам бачу.
І ще додам : якість справи що ми робимо залежить від стосунків між людьми, для прикладу можу навести порівняння фоторепортажів у галереї.... ну просто мене це зацікавило як фотографа, дуже символічно вийшло...