потестив сідло

сідло балуване, штучна замша вклеює, в принципі для новачка це вагомий аргумент, мені якби і не критично але приємно, зручне, задня лука тримає гарно, якби відчуття що впевненно сидиш, амортизує на галопі, якщо в якийсь темп галопа не правильно спрацював, виходить не гуп а мяко гаситься. Ще не стрибав так що не скажу як на стрибках. Упори як на конкурне малуваті, але це не особливо критично здається, пізніше прикуплю більші щоб спробувати яка різниця, ціна в них не маленька як на кусок піни. Для прокату воно має один мінус, регулювати довжину стремян, не дуже зручно, навіть би сказав що дуже не зручно

але якщо для однієї людини в принципі не грає великої ролі я дуже рідко міняю їх довжину. Через місяць трохи обімнеться зрозумію, перше враження здається позитивне, але заодин раз не зрозумієш, головне що не показалось не зручним, а далі побачу.
Дуже сподобались стремена Compositi reflex, широка основа, трохи амортизують, я про них просто забув, став і більше не згадував до кінця тренування, це найбільш позитивний показник як на мене