про які гроші за заняття йдеться, якщо мова йде про допомогу?
Якщо допомога, то вона й в Африці допомога.
Якщо мова йде про те, щоб заробити й тут, тоді треба так і говорити. Ні?
Алльо, мені здається, що про фінансування йдеться не в сенсі брати оплату з наших воїнів. Щоб втілити ідею в життя треба організація, організація потребує планування, до якого обов"язково входять вирішення фінансових питань. Наприклад, якщо заняття триває кілька годин (особливо, якщо це повноцінне спілкування - з землі, в догляді), то доцільно влаштувати каву-брейк, чи серйозне харчування, можливо ще якісь витратрні матеріали знадобляться. Тому й хочеться, щоб Ви або хтось, хто вже таке влаштовував, поділилися досвідом. А то знаєте, як буває - приходять гості, а господарі в останній момент розуміють, що гостей 20, а стільців - 16, чи виделок не вистачає.
Мій заклад (позашкільна освіта), де я проводжу безкоштовні заняття з іппотерапії для дітей, якраз завтра проводить семінар-навчання для керівників гуртків з виявлення і подолання ПТСР (пост травматичного стресового розладу). Будемо радитися, як в умовах нашого закладу організувати допомогу бійцям, абсолютно безкоштовну. Але фінансове питання для нас стоїть гостро, бо ми неприбуткова організація, не надаємо платних послуг, лише освітянські, а середня зарплатня працівника - 1170 грн. Тому ми будемо дуже вдячні за інформацію, як організувати домогу, що потрібно врахувати,в якій формі організовувати заняття/спілкування, з ким можна співпрацювати, де брати гроші на організацію проекту.