Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6183409 раз)

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #16956 : Март 10, 2014, 17:04:37 »
Вікторія Наріжна, перекладачка, письменниця, спеціально для УП.Життя

Ніколи не думала, що буду захищати українську владу від українських патріотів. Але зараз роблю це з виснажливою регулярністю.

Їм аби ділити портфелі. Крим уже продали. Чому не шукають Януковича. І головне: "Де Аваков?!"

Вигуком "де Аваков?!" я віднедавна почала називати певний тип критики на адресу чинного уряду. Не минуло і трьох діб від призначення міністра внутрішніх справ, як "диванна сотня" почала обурюватися, чому ніхто досі не сидить, чому не заведені кримінальні справи, чому, чому, чому…

І нічого, що кримінальних справ треба завести тисячі. Що країна зараз не може дозволити собі вибіркового правосуддя: тільки не після вакханалії Януковича. Що східні і південні області охоплені саботажем правоохоронних структур. Де Аваков? Як, нам підсунули звичайну людину в якості міністра внутрішніх справ? А де ж наш супермен, який може бути одночасно в ста місцях?..

Зараз те саме триває з Кримом. Виникає враження, що мешканці соцмереж (не всі, але чимало) категорично не розуміють, що російські війська неможливо виставити геть наказом уряду. Що Росія тільки і чекає кулі з нашого боку, щоб перетворити Крим на пекло. Що нелюдська витримка наших військових — це і є їхній подвиг заради держави, а воєнні дії ведуть зараз дипломати — і саме в цій війні найвищій наш шанс на повну перемогу.

7 березня мене за якимось бісом (уже не згадаю) занесло на урядовий портал. Спочатку я не повірила в кількість новин, які були додані цього дня. Потім порахувала. В середньому одна новина з’являлася раз на 10-15 хвилин. З 9-ї і до 19-ї години. І це були серйозні новини: про зустрічі на найвищому рівні, важливі домовленості, консультації. Детальні, сухі новини, без води та пафосу. Хіба що вістка про тиждень боротьби з глаукомою вибивалася з загальної інтонації воєнного зведення.

продолжение
http://life.pravda.com.ua/columns/2014/03/9/156440/

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16957 : Март 10, 2014, 17:08:55 »
Гармонь, я видела этот вброс. Он щас по всем комментам на украинскую тему бродит. Этот убегающий сильно продуктивный товарисч.
да-да, с триколором и рус_спб в нике. Боец майдана, именно

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #16958 : Март 10, 2014, 17:23:32 »
Україна може підписати політичну частину угоди про асоціацію з ЄС 21 березня.

Про це повідомив в.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця, пише Інтерфакс.
"У нас бачення таке, якщо є політична воля і готовність, то можливою датою могло б бути 21 березня, бо на цей день заплановано засідання Європейської Ради" , - сказав він.

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16959 : Март 10, 2014, 17:24:53 »
Зюлейка Да какая пропаганда , там теперь только российское тв и радио ,с 12 марта грозяться перейти на рубль ,так сказать на упереждение ...Знакомые  родственников увозят из Крыма ,даже не смотря на риски потерять там собсвенность .

Еще это Аксенов чето то там вещает в сторону Одессы ,мне это совсем не наравиться

Оффлайн Poni

• Герой
  • Школа общения с лошадьми "Экви-Вита"
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16960 : Март 10, 2014, 17:25:49 »
Україна може підписати політичну частину угоди про асоціацію з ЄС 21 березня.

Про це повідомив в.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця, пише Інтерфакс.
"У нас бачення таке, якщо є політична воля і готовність, то можливою датою могло б бути 21 березня, бо на цей день заплановано засідання Європейської Ради" , - сказав він.
Пусть и с НАТО поскорее подпишут. Кто бы мне сказал еще полгода назад, что я это скажу. Плюнула бы в лицо.

Оффлайн Poni

• Герой
  • Школа общения с лошадьми "Экви-Вита"
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16961 : Март 10, 2014, 17:27:50 »
Зюлейка Да какая пропаганда , там теперь только российское тв и радио ,с 12 марта грозяться перейти на рубль ,так сказать на упереждение ...Знакомые  родственников увозят из Крыма ,даже не смотря на риски потерять там собсвенность .
Еще это Аксенов чето то там вещает в сторону Одессы ,мне это совсем не наравиться
А знаешь почему именно в сторону Одессы? Между Крымом и Одессой проходит газовый шельф в Черном Море.

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16962 : Март 10, 2014, 17:29:03 »
Пусть и с НАТО поскорее подпишут. Кто бы мне сказал еще полгода назад, что я это скажу. Плюнула бы в лицо.
скажыыы?)))
Но НАТО не принимает со спорными территориями. Надо или решать с Крымом или однозначно от него отказываться. ЕС, по-моему, тоже
Цю)) Ты не видела ответ вашего депутата?)

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16963 : Март 10, 2014, 17:30:34 »
А знаешь почему именно в сторону Одессы? Между Крымом и Одессой проходит газовый шельф в Черном Море.
Я кстати думал, что если пойдет речь о Харьковской области, за нас начнет лоббировать Шелл))

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16964 : Март 10, 2014, 17:31:38 »
Poni даже без этого шельфа Одесса очень "сладкое" место - только три крупнейших порта рядом чего стоят....

Так что  у меня уже пару недель ощущение что на спине мишень ...

Fabiola

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #16965 : Март 10, 2014, 17:31:58 »

сказал бы мне в декабре кто, что я буду за ассоциацию с ЕС ... туда же не плюнула, но ножкой бы топнула и косичкой задушила бы  :sarcastic:

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16966 : Март 10, 2014, 17:35:22 »
Виля видела ,но  если что там на обоюдных  "учениях " пойдет не так ,шмальнут в первую очередь по нам .

В жизни бы никогда не подумала что начну читать политические темы  и вообще интересоваться политикой ,кроме как в виде анекдотов ....

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #16967 : Март 10, 2014, 17:38:16 »
В жизни бы никогда не подумала что начну читать политические темы  и вообще интересоваться политикой ,кроме как в виде анекдотов ....
сам такой