По поводу вчерашнего рашн-вброса об упавшем гвардейце. Думаю, все этот вброс видели -)
Vitalii Chepynoga
Вести.ру повідомляють, що солдат, який ледве не впав на інаугурації, в качестві наказанія відправиться воювати на Схід... А що ви хотіли? За всьо нада отвічать, а хулі?
Мене більше тривожить указ глави держави про те, що всіх хворих на діабет, через те, що вони відмовляються купляти цукерки "Рошен", вже цього тижня відправлять в товарних вагонах в концентраційні табори на Львівщині... Ну, може, воно й правильно. Треба щоб порядок в странє був... Мені кстаті, предложили нові власті там должность поліцая. Сутки через троє, дуже удобно. Мені дістався преміальний барак - тяжолих діабетиків з тих, хто колись по глупості був у Москві. Самий строгий режим. Так, що якщо в когось, уважаємі бандерівці, є якісь ідеї з несамовитих тортур та нєчеловечеських питок, то пишіть в лічку, будем апробірувать. Поки-що буду їм в голос читать "Роксолану" Загребельного і кидать сахар-рафінад через колючий дріт, по якому пущено дуже сильне й убийственне елєктрічество... слава Україні, короче!