Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6214298 раз)

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22140 : Апрель 17, 2014, 11:45:02 »
Понь, мне нравится твоя подпись  :sarcastic:

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22141 : Апрель 17, 2014, 11:46:47 »
Військові 25-ї повітряно-десантної бригади із Дніпропетровська, які здали зброю сепаратистам у Краматорську, будуть відповідати перед судом.

Про це на засіданні парламенту заявив спікер Олександр Турчинов.

"Я хочу вас проінформувати, що 25-а окрема повітряно-десантна бригада, військові якої проявили боягузтво та здали зброю, буде розформована, а військові, які винні в цьому, будуть відповідати перед судом", - заявив він.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/17/7022744/

И это хорошо. Долбо#$изм должен быть наказан.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22142 : Апрель 17, 2014, 11:46:55 »
 :rolf:

Эдак наши всю Россию Коломойскому перетаскают -)))

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22143 : Апрель 17, 2014, 11:50:03 »
"хуйлофюрер" (с) обеспокоен

"Зараз ми чуємо заклики, щоб люди на південному сході склали зброю. Але я своїм партнерам кажу: це правильний заклик. Але тоді армію відтягніть від мирного населення. Що, зовсім з глузду з'їхали. Танки, бронетранспортери тягнуть. Гармати. Зовсім клепку втратили, чи що", - сказав він.

(никуда меня не тащат)

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22144 : Апрель 17, 2014, 11:52:02 »
Еще раз про Киев.

Правий Сектор

Нам пишуть:
За неперевіреною нами інформацією:
Увага! У різних куточках Києва появляються люди, які є очевидно російськими громадянами (мешканці вказують на російську вимову та абсолютне незнання Києва та околиць, відсутність укр. грошей...). На цей момент часу зафіксовані ті, які уже проживають у столиці (Лук"яніська, Сирець, Арсенальна - повідомили мешканці), і ті, які приїжджають громадським транспортом невеликими групами 5-8 чол. Повідомлення годину тому: Їдуть з Чернігівщини через Бровари. Велике прохання відстежувати появу чужинців та повідомляти. Штаб Самооборони: 097 820 68 63.

Max T

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22145 : Апрель 17, 2014, 11:59:55 »
А пойдешь?
Ну а че б я тогда щас колотилась?  Иду. С подругой и мужьями. Их сотрудники тоже собираются. Проинструктируй в личку че лучше с собой в рюкзачок кинуть помимо шлема, спрея для волос, бинта и йода.  h:hi:

Респектище  h:hi:!

Оффлайн Понь_Пржевальского

• Герой
  • ♏ http://www.furaffinity.net/user/equimanul/
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #22146 : Апрель 17, 2014, 12:03:46 »
абсолютне незнання Києва та околиць, відсутність укр. грошей...
знаете сколько украинцев попадает под эти критерии? ))))

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #22147 : Апрель 17, 2014, 12:04:20 »
отчет о прошедшем общении Путина
http://slon.ru/fast/russia/pryamaya-liniya-vladimira-putina-live-1085746.xhtml Баранец, конечно, пугающ... А ремчуков порадовал, я уж боялась, что  там таких успели изничтожить. Причем дело не в словах, а в самих людях.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22148 : Апрель 17, 2014, 12:05:41 »
абсолютне незнання Києва та околиць, відсутність укр. грошей...

Відсутність грошей взагалі - дада -))

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #22149 : Апрель 17, 2014, 12:06:05 »
отчет о прошедшем общении Путина
http://slon.ru/fast/russia/pryamaya-liniya-vladimira-putina-live-1085746.xhtml Баранец, конечно, пугающ... А ремчуков порадовал, я уж боялась, что  там таких успели изничтожить. Причем дело не в словах, а в самих людях.

Меня Хакамада ооочень разочаровала -(

Оффлайн RapidTata

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #22150 : Апрель 17, 2014, 12:07:06 »
А акцент?  Или у меня паранойя или таки правда. Вчера в сумерках с подругой возвращались с занятий по рукопашке. Стоит авто, рядом фраер трепется по мобилке .И прононс такой ну масковский-масковский...  :sarcastic:

Оффлайн Чтотыделаешьпрекрати

• Новичок
  • *
  • Печеньки equiua.com
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #22151 : Апрель 17, 2014, 12:07:37 »
Ну а че б я тогда щас колотилась?  Иду. С подругой и мужьями. Их сотрудники тоже собираются. Проинструктируй в личку че лучше с собой в рюкзачок кинуть помимо шлема, спрея для волос, бинта и йода.  h:hi:
Антисептик и обезболивающее хорошее, кетанал, например. Кроме йода можно пластырь. И жгут. Жгут максимум на пол-часа ж накладывается. И пантенол от ожогов.
Вообще, кстати, всем рекомендую найти Красный Крест в своем городе и сходить к ним на курсы.