По Оробец, Антон Батон:
"До речі, мене це зачепило, і я вирішив ретельно розібратися, бо Лесічка вищить, що це підстава і це незаконно. Так ось, мій вердикт: Проня Прокопівна просили передати цій ванільній "законотвориці" і "юристці", що вона падлюка. Відкриваємо ст. 35 Закону, п.6 : "Особа може бути висунута кандидатом у депутати, кандидатом на посаду сільського, селищного, міського голови шляхом висування місцевою організацією (місцевими організаціями) лише однієї політичної партії або шляхом самовисування". Для чого це зроблено? Щоби не вводити виборця в оману. Для розуміння в чому тут собака заритий, треба абстрагуватися від "прогресивної" Оробець і уявити на її місці, скажімо, Симоненка або якесь фашистське хуйло, що воно преться до міськради від КПУ чи від партії Адольфа Гітлера, а в мери йде від партії "Квіточки і метелики" або як самовисуванець. Отже, виборця можна ввести в оману: за кандидата в депутати не проголосують, бо він фашист або комуняка, а за кандидата в мери можуть проголосувати, бо не знають, що він іде не тільки від партії "Квіточки та метелики" чи як самовисуванець, але й паралельно преться в депутати від фашистів чи червонодупих. До того ж там стоїть розділовий сполучник "або", який виключає можливість об’єднання, напр. :ви будете чай або каву? Ви ж не обираєте відразу і чай, і каву — тільки щось одне (і побільше цукру). Отже, хай гуляє, дурепа."