Автор Тема: Майдан - II ?  (Прочитано 6160852 раз)

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #32532 : Июль 31, 2014, 12:12:54 »
Укроп - это супертрава!! Ваше здоровье и долголетие.

Оффлайн OSA

• Авторитет
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #32533 : Июль 31, 2014, 12:13:31 »
Да... Жених  и лысая и бородатая светелка  отобьет аппетит кому хочешь. Я тоже чуть не подавилась чаем.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #32534 : Июль 31, 2014, 12:14:20 »
Maria Matios
31.07.14.

Оголосіть мені анафему чи звинуватьте у радикалізмі, але після того, як приїжджі проросійські молодики на Волині побили кастетами одного з найталановитіших українських письменників - Володимира Лиса, я би найтвердішим способом заборонила будь-кому із чоловіків мобілізаційного віку зі сходу давати притулок. Інвалідам, жінкам, дітям, людям похилого віку - навіть без розмов. Але не 30-річним жеребцям на Лексусах і Мерседесах із донецькими і луганським номерами, які наводнили Україну від Києва до Ужгорода, в надії на жалісливі серця українців, у розрахунках ще й на дармове житло і своє байдикування.
Пора речі називати своїми словами: свій дім повинні захищати чоловіки. У себе вдома. А ми їм допомагатимемо. У тому числі силами АТО. І ми зобов'язані допомагати тим, хто справді потребує допомоги, а не тим дармоїдам, хто обзиває лохами-западенцями своїх рятівників, та ще й може надавати стусанів за наше добро, вивішуючи російські прапори у дворах господарів, які дали їм прихисток.
Майдан і війна поставили дуже чіткі маркери на людях і їхніх вчинках. І на моїй свідомості також. Бо весь цей час мене переслідує солений смак крові поранених на Майдані, і теперішні жахливі воєнні рани наших хлопчиків.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #32535 : Июль 31, 2014, 12:17:25 »
Как миленько -)

Капустин Андрей
3 ч. · отредактировано ·
В связи с введением новой порции санкций против Рашки, прокремлевский ресурс Лента. ру как-то очень симптоматичненько начал тихонько рекламировать курорты Северной Кореи... Особенно должны быть довольны дети рашкинских олигархов, которым все эти Сардинии и Мальдивы уже вот где сидят...
Тенденция, однако...
http://lenta.ru/photo/2014/07/31/nkcamp/#3

Оффлайн Petr Vladimirovitch

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #32536 : Июль 31, 2014, 12:19:33 »
http://interfax.com.ua/news/economic/216303.html

Не знаю, Путин конечно х...ло, но я реально хочу ознакомится со способами делать куклу вуду или наводить порчу на всех 450 упырей плюс министров плюс президента.

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #32537 : Июль 31, 2014, 12:21:47 »
А что, другие предложения есть?

Nan

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #32538 : Июль 31, 2014, 12:25:24 »
Я знаю способ Но не возьму на себя грех вам его рассказывать. Вдруг вы не шутите.

Оффлайн Petr Vladimirovitch

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #32539 : Июль 31, 2014, 12:32:39 »
Нет, реально нет.
Я не верю ни в какие покращення. С каждым днем просто все хуже и хуже, и бежать не куда.
А они как только смаленым запахнет по самолетам свои филейные части растыкают и улетят со всем наворованым.
Ну ребят, честно. Уже просто паника.

Оффлайн OSA

• Авторитет
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #32540 : Июль 31, 2014, 12:34:52 »
А я люблю укроп с  салом ;)

З Матіос згодна тільки наполовину. Притулок таким не давати. А з приводу того, щоб дати їм автомат, категорично НІ!

Навряд чи я була б спокійна, якби до мене в підрозділ прислали ціх чоловіків призовного віку.  Ну їх в баню.
За ними лавка підсудних плаче, а не армія.
І те, що їх не беруть до зони АТО, це правильно.  Він не дім буде захищати в себе вдома, а нерви мотати.
 Ще шмальне кому небудь у спину.

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #32541 : Июль 31, 2014, 12:35:37 »
Западные санкции дадут России возможность сделать свою экономику более нравственной.
Такое мнение высказал глава Синоидального отдела по взаимоотношениям Церкви и общества протоиерей Всеволод Чаплин. По его словам, общество не должно ориентировать людей только на потребление.

:rolf:

Т.е. "привыкайте, что потреблять будет нечего, и духовно растите".

Оффлайн Destrie

• Герой
    • Просмотр профиля
Майдан - II ?
« Ответ #32542 : Июль 31, 2014, 12:39:55 »
А да и доза шизы
У нас начали ходить слухи что из Приднестровья  на нас пошли танки
При этом синхронно в Приднестровье пошли слухи шо это мы на них идем танками

:crazy:

Garmata

• Гость
Майдан - II ?
« Ответ #32543 : Июль 31, 2014, 12:40:40 »
З Матіос згодна тільки наполовину. Притулок таким не давати. А з приводу того, щоб дати їм автомат, категорично НІ!
Ще шмальне кому небудь у спину.

C этим согласна.